• Un bărbat marocan de 23 de ani a oprit un tren în Spania timp de o oră, strigând că este membru Hamas și agresând sexual două femei.
  • Incidentul a avut loc într-un vagon al trenului pe linia Zaragoza, iar bărbatul a fost reținut de agenții Gărzii Civile după un apel la 112.
  • Chiar dacă individul a strigat că este militant Hamas, surse ale Gărzii Civile afirmă că nu a fost tratat ca terorist, iar arestarea a avut loc în jurul orei 15:50, după blocarea trenului în gara din Zaragoza.

Un bărbat a oprit un tren în Spania, timp de o oră, după ce a strigat că este membru Hamas și a agresat sexual două femei. Incidentul s-a produs duminică, într-un vagon al unui tren pe linia Zaragoza, potrivit ABC.

Suspectul este un tânăr marocan, de 23 de ani, și a fost reținut de agenții Gărzii Civile după ce a fost primit un apel la 112. Bărbatul a strigat că este militant Hamas și i-a amenințat pe ceilalți pasageri, după care și-a atins organele genitale de fața a două dintre femeile prezente în tren. În ciuda strigătelor de apartenență la organizația jihadistă, „persoana arestată a primit un tratament normal și nu terorist”.

Arestarea a avut loc în jurul orei 15:50, după ce trenul a fost blocat timp de o oră în gara din orașul Zaragoza.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Citește și