• Un ucrainean a pus mesaje pe proiectilele de artilerie trase asupra forțelor rusești pentru a-și onora regretatul nepot.
  • Yuriy Medynsky, în vârstă de 84 de ani, a declarat pentru The New York Times că a plătit aproximativ 13 dolari pentru fiecare mesaj.
  • Nepotul său Maksym avea 33 de ani când a murit luptând în regiunea Harkov în primăvara anului trecut.

Un ucrainean în vârstă de 84 de ani a plătit pentru a scrie mesaje pe proiectilele de artilerie trase asupra forțelor rusești pentru a-și onora regretatul nepot, scrie Business Insider. Yuriy Medynsky a declarat pentru The New York Times că a plătit aproximativ 13 dolari pentru fiecare mesaj și că le-a trimis în mod repetat pentru a-l onora pe nepotul său Maksym Medynsky, care avea 33 de ani când a murit luptând în Harkov în primăvara anului trecut.

Către pustnicii Katsap pentru Maksym Medynsky. Bunicule”, scria într-un mesaj, potrivit Times. Am pus în mesaj toată ura pe care o simt pentru moscoviți”, a declarat Medynsky pentru Times.

Văduva lui Maksym Medynsky, Tetyana Medynska, a declarat pentru Times că și ea a plătit pentru a trimite mai multe mesaje ca o mică răzbunare” împotriva rușilor după invazia țării în Ucraina anul trecut.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Când trimit bani pentru mesajul de pe bombe, simt un fel de ușurare psihologică”, a declarat ea pentru Times. Banii obținuți din aceste mesaje de artilerie pot fi folosiți pentru diverse achiziții, inclusiv pentru repararea vehiculelor militare, a declarat o unitate pentru Times.

RevengeFor.com, un fond de donații, primește bani pentru aceste mesaje de artilerie. Aceste inscripții pot fi pe un proiectil, o bombă sau o rachetă, care va viza armata rusă”, se arată pe site-ul lor.

Citește și