• Un ucrainean a pus mesaje pe proiectilele de artilerie trase asupra forțelor rusești pentru a-și onora regretatul nepot.
  • Yuriy Medynsky, în vârstă de 84 de ani, a declarat pentru The New York Times că a plătit aproximativ 13 dolari pentru fiecare mesaj.
  • Nepotul său Maksym avea 33 de ani când a murit luptând în regiunea Harkov în primăvara anului trecut.

Un ucrainean în vârstă de 84 de ani a plătit pentru a scrie mesaje pe proiectilele de artilerie trase asupra forțelor rusești pentru a-și onora regretatul nepot, scrie Business Insider. Yuriy Medynsky a declarat pentru The New York Times că a plătit aproximativ 13 dolari pentru fiecare mesaj și că le-a trimis în mod repetat pentru a-l onora pe nepotul său Maksym Medynsky, care avea 33 de ani când a murit luptând în Harkov în primăvara anului trecut.

Către pustnicii Katsap pentru Maksym Medynsky. Bunicule”, scria într-un mesaj, potrivit Times. Am pus în mesaj toată ura pe care o simt pentru moscoviți”, a declarat Medynsky pentru Times.

Văduva lui Maksym Medynsky, Tetyana Medynska, a declarat pentru Times că și ea a plătit pentru a trimite mai multe mesaje ca o mică răzbunare” împotriva rușilor după invazia țării în Ucraina anul trecut.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Când trimit bani pentru mesajul de pe bombe, simt un fel de ușurare psihologică”, a declarat ea pentru Times. Banii obținuți din aceste mesaje de artilerie pot fi folosiți pentru diverse achiziții, inclusiv pentru repararea vehiculelor militare, a declarat o unitate pentru Times.

RevengeFor.com, un fond de donații, primește bani pentru aceste mesaje de artilerie. Aceste inscripții pot fi pe un proiectil, o bombă sau o rachetă, care va viza armata rusă”, se arată pe site-ul lor.

Citește și