• „Vârsta de pensionare în Franța este prea mică. Este o adevărată problemă”, scrie Elon Musk.
  • Deputatul LFI Antoine Léaument a scris „o reformă susținută de un miliardar este întotdeauna o reformă proastă și inutilă”.
  • „Franței pare să-i placă să aibă o grevă/revoltă bună din când în când”, a comentat Elon Musk.

Șeful Tesla și Twitter a susținut că „vârsta de pensionare era prea mică în Franța”, comentând un videoclip cu tensiunile din Paris. Elon Musk a reacționat din nou la știrile despre reforma pensiilor în Franța. Sâmbătă, 18 martie, șeful Tesla și Twitter a comentat pentru prima dată un videoclip cu tensiunile din Paris.

În imaginile în care se pot vedea coșuri de gunoi în flăcări pe o stradă a capitalei, Kim Dotcom scrisese într-un tweet: „Paris în această seară. În curând peste tot”. „Franței pare să-i placă să aibă o grevă/revoltă bună din când în când”, a comentat Elon Musk câteva ore mai târziu.

La 25 de minute de la acest prim răspuns, adaugă, tot ca răspuns la videoclipul distribuit de Kim Dotcom, dar preluat de data aceasta de contul Catturd, 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter: „Vârsta de pensionare în Franța este prea mică. Este un adevărat problemă”, scrie Elon Musk.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Elon Musk, un susținător fidel al reformei

El reacționase deja la proiectul de reformă a pensiilor din Franța. La sfârșitul lunii ianuarie, el a postat pe Twitter:

„Vârsta de pensionare de 62 de ani a fost stabilită atunci când durata de viață era mult mai scurtă. Este imposibil ca un număr mic de lucrători să întrețină un număr masiv de pensionari”. Un tweet care reacționase în mod deosebit, mai ales în rândurile opoziției la guvernul din Franța. Deputatul LFI Antoine Léaument, de exemplu, a împărtășit tweet-ul lui Elon Musk scriind „o reformă susținută de un miliardar este ÎNTOTDEAUNA o reformă proastă și inutilă”.

Citește și:

  1. Parcul unic în lume, care se află la câteva minute de ocean. Ce experiențe legendare poți trăi acolo
  2. Cum să participi la evenimente sportive live? Acestea îmbunătățesc starea de bine și reduc sentimentul de singurătate
  3. Filmul de groază care provoacă creșteri ale ritmului cardiac pe Apple Watch: „A fost o călătorie absolută în iad”