• Publicația germană Bild a realizat o animație care simulează modul în care care ar fi avut loc explozia submersibilului Titan în Oceanul Atlantic.
  • Conform animației, carena submarinului nu a rezistat presiunii apei, ceea ce a dus la distrugerea acesteia în doar câteva secunde.
  • Submersibilul a dispărut pe 18 iunie, la aproximativ 1 oră și 45 de minute de la coborârea sa spre epava Titanicului.

Publicația germană Bild a realizat o animație care simulează modul în care care ar fi avut loc explozia submersibilului Titan în Oceanul Atlantic.

Conform animației, carena submarinului nu a rezistat presiunii apei, ceea ce a dus la distrugerea acesteia în doar câteva secunde. Toate cele cinci persoane aflate la bord au fost ucise pe loc.

Submersibilul a dispărut pe 18 iunie, la aproximativ 1 oră și 45 de minute de la coborârea sa spre epava Titanicului. Joi, echipele de căutare au găsit resturi de la submersibil, indicând că nava a suferit o implozie catastrofală, iar toate cele cinci persoane aflate la bord au murit.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Paza de Coastă americană continuă investigațiile în cazul submersibilului Titan. Submersibilul a pierdut contactul la mai puțin de două ore după ce a coborât în adâncurile Atlanticului de Nord.

Resturi ale submersibilului au fost descoperite joi pe fundul oceanului, la doar 400 de metri de epava Titanicului. Paza de coastă americană a numit incidentul o „implozie catastrofală”.

Citește și: