VIDEO. Cum s-ar fi produs implozia submersibilului Titan. Nava a fost distrusă în câteva secunde

Publicația germană Bild a realizat o animație care simulează modul în care care ar fi avut loc explozia submersibilului Titan în Oceanul Atlantic.

Conform animației, carena submarinului nu a rezistat presiunii apei, ceea ce a dus la distrugerea acesteia în doar câteva secunde. Toate cele cinci persoane aflate la bord au fost ucise pe loc.

https://media.alephnews.ro/2023/06/Clip-video-WhatsApp-2023-06-26-la-21.14.58.mp4

Submersibilul a dispărut pe 18 iunie, la aproximativ 1 oră și 45 de minute de la coborârea sa spre epava Titanicului. Joi, echipele de căutare au găsit resturi de la submersibil, indicând că nava a suferit o implozie catastrofală, iar toate cele cinci persoane aflate la bord au murit.

Paza de Coastă americană continuă investigațiile în cazul submersibilului Titan. Submersibilul a pierdut contactul la mai puțin de două ore după ce a coborât în adâncurile Atlanticului de Nord.

Resturi ale submersibilului au fost descoperite joi pe fundul oceanului, la doar 400 de metri de epava Titanicului. Paza de coastă americană a numit incidentul o „implozie catastrofală”.

Citește și:

Exit mobile version