• Emmanuel Macron, președintele Franței, a dansat și a petrecut la concertul lui Elton John.
  • Liderul francez a fost filmat la Accor Arena din Paris, urmărindu-l pe cântăreț în timpul ultimului său turneu.
  • Publicul s-a înfuriat, având în vedere amploarea protestelor din Franța, ce vin ca răspuns la fapta unui polițist care a împușcat mortal un băiat de 17 ani.

Macron a dansat și a petrecut la concertul lui Elton John. Oamenii s-au înfuriat, având în vedere amploarea protestelor din Franța, scrie Daily Mail. În aceeași noapte, mai multe revolte stradale au cuprins Franța. Manifestările au luat amploare după ce un polițist a ucis un baiat în vârstă de 17 ani, pentru că s-a opus ordinelor acestuia.

Furia oamenilor a izbucnit atunci când au apărut imagini cu președintele Macron, care a fost văzut petrecând cu Elton John, noaptea trecută. Emmanuel Macron a fost filmat în timp ce dansa, în timp ce protestatarii au ieșit din nou în stradă, joi, pentru a treia noapte consecutiv.

El a fost filmat la Accor Arena din Paris, urmărindu-l pe cântăreț în timpul ultimului său turneu, în timp ce revoltele provocau haos în capitală, după ce un tânăr franco-algerian de 17 ani, identificat ca fiind Nahel, a fost împușcat marți.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Grupurile de infractori au fost filmate noaptea trecută jefuind spații comerciale, vizând magazinele Zara și Nike, precum și vitrina de lux de lângă Luvru și Jardin des Tuileries. Grupuri de jefuitori au fost filmate intrând în magazine și spărgând geamurile.

Ministerul de Interne al Franței a declarat că aproximativ 249 de ofițeri au fost răniți în violențele de aseară, în timp ce Macron a convocat o reuniune de urgență în cadrul guvernului său în urma nopții de violențe și tulburări.

Citește și