• Furtuna Pia, care a perturbat joi traficul în Marea Britanie și Țările de Jos, a lovit și vestul Belgiei.
  • Două persoane au fost rănite și o femeie a murit după ce un copac înalt de 20 de metri s-a prăbușit lângă piața de Crăciun, în vestul Belgiei.
  • Un purtător de cuvânt din provincia belgiană Oost-Vlaanderen a declarat că victima este o femeie de 63 de ani din Oudenaarde.

O femeie a fost ucisă și două persoane rănite de un brad mare de Crăciun care s-a prăbușit din cauza vremii în orașul belgian Oudenaarde, au anunțat vineri autoritățile.

Înregistrările camerelor de securitate din presa belgiană au arătat un brad de Crăciun înalt de 20 de metri puternic luminat, aplecându-se încet, apoi prăbușindu-se lângă o piață de Crăciun din oraș, la est de Bruxelles, joi, scrie The Guardian.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Un purtător de cuvânt al procurorului din provincia Oost-Vlaanderen a declarat că victima este o femeie de 63 de ani din Oudenaarde. Două femei din același oraș au fost rănite ușor. „Investigația se va concentra să descopere dacă copacul a fost asigurat corespunzător și se va analiza și impactul vremii”, a spus el.

Furtuna Pia, care a perturbat joi traficul în Marea Britanie și Țările de Jos, a lovit și vestul Belgiei, unde serviciul meteorologic a emis o avertizare cod galben pentru zonele de coastă.

Furtuna a provocat un deces și în Țările de Jos, unde o femeie a murit vineri din cauza rănilor, după ce a fost lovită de un copac în cădere în ziua precedentă, a declarat Organizația de Asistență Medicală ZoZijn.

Citește și