• Un dragon animatronic uriaș a luat foc spectacol live la Disneyland, în California.
  • Videoclipuri postate online arată cum Maleficent, dragonul de 13 metri, care scuipă foc, este rapid cuprins de flăcări.
  • Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

Mulțimile care se bucurau de un spectacol live la Disneyland, în California, au fost șocate sâmbătă seara, când un dragon animatronic uriaș a luat foc. Videoclipuri postate online arată cum Maleficent, dragonul de 13 metri, care scuipă foc, este rapid cuprins de flăcări, în timp ce pompierii încearcă să controleze incendiul, scrie BBC.

S-a întâmplat în timpul spectacolului „Fantasmic”, un spectacol live cu demonstrații de apă care sfidează gravitația, efecte pirotehnice și cu Mickey Mouse care salvează situația.

Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

La un moment dat, o explozie mare de foc pornește, în timp ce mulțimea poate fi auzită țipând, iar personalul Disney strigă să „eliberați zona”. Din cauza fumului gros, patronii parcului au fost evacuați din mai multe atracții din apropiere, a precizat Disney într-un comunicat. Cauza incendiului rămâne în curs de investigare, iar deocamdată, orice efecte de foc similare vor fi suspendate în toate parcurile sale tematice din întreaga lume „din lipsă de precauție”, a mai fot precizat în comunicat.

Aceasta nu este prima dată când la un spectacol Maleficent are loc un incendiu – stând pe un car alegoric în timpul unei parade, capul ei a luat foc în 2018 la Disney World din Florida.

Maleficent este principalul răufăcător din Frumoasa din Pădurea Adormită și se transformă din „stăpâna tuturor relelor” într-un dragon pentru a se lupta cu Prințul Phillip în filmul Disney din 1959. Ea a fost interpretată pentru un film live-action în 2014, fiind interpretată de Angelina Jolie.

Citește și