Marga Nițu, Balazs Barabas și Conf. univ. dr. Antonio Momoc sunt juriul de astăzi

  • Mai bine mai târziu decât niciodată! Guvernul României a aflat că TikTok-ul e o amenințare la securitatea națională, așa că vrea să îi deconecteze pe bugetari de la serverele chinezești. Dar chiar nu e grabă – problema va fi discutată săptămână viitoare, atunci când se adună consilul pentru Securitate cibernetică.
  • În schimb, guvernul îi pune pe tineri să stea pe telefon. Dar nu să facă prostii, ci să le evite. Gabriela Firea le oferă o aplicație anti-drog – ca să știe tinerii cât rău fac drogurile.
  • Nu le mai ajunge pământul! Încep ofertele – cine face curățenie în spațiu? Prea lasă mizerie astronauții.
  • Americanii stau cu un ochi pe Biden și cu altul pe România. Rivalii republicani sar la gâtul lui pentru că familia Biden ar fi încasat bani din surse suspecte. Dubios e și că – după cum spune Comitetul de Supraveghere din Camera Reprezentanților – în conturile familiei a intrat un milion de dolari de la un milionar român corupt. Asta deși atunci Biden dădea lecții de onestitate la București: Corupția e un cancer!
  • Vara nu vine doar cu vești bune! Jumătate din Uniunea Europeană se așteaptă la secetă și aproape 20% a intrat deja în alertă de vreme extremă și incendii, o spune comisarul european pentru mediu. UE are un plan de împăduriri și reîmpăduriri ca să nu mai avem atât de multe incendii.
  • Pe TikTok apare si rețeta barmanului care îi ajută pe clienții băuți să nu se ajungă complet criță. Doar se prefăcea că le mai pune alcool. E apreciat doar pe jumătate: „De ce le luai banii?”

Recomandări

HARRY MERGE ÎN UK
REPROȘURI ȘI DEZAMĂGIRI
ISRAEL A FĂCUT PAGERE
TAKE ME BACK IN TIME
LINIA LIBERTĂȚII
CE A.I. PREGĂTIT PENTRU AZI?