Ioana Răduca, Marcela Feraru, Mădălin Mihai și invitatul special Adrian Sârbu fac parte din juriul de astăzi

  • Cadou de ziua libertății presei – 8 ani de inchisoare pentru jurnalistul Protasevici – l-a supărat pe Lukashenko.
  • „Au fost ucrainenii” – acuză Moscova, după atacul cu drone din noaptea trecută asupra Kremlinului. Rușii spun că Ucraina a vrut să-l omoare pe Putin. E cea mai gravă acuzație făcută de Rusia de la începutul războiului
  • Discursul preferat al mafiei din Italia, „Toți sunt vinovați, niciunul nu e vinovat”, nu mai e de actualitate. Peste 100 de mafioți din cel mai mare grup criminal italian – Ndragheta – au fost arestați, în operațiunea EUREKA. Suspecții sunt acuzați de mai multe infracțiuni: trafic de droguri, evaziune fiscală, trafic de arme și proxenetism. Printre ei se află și un român.
  • „10.000 de euro pot fi ai tăi” e anunțul făcut de Ministrul Familiei. Gabriela Firea a pregătit banii pentru câștigătorii Concursului național de proiecte pentru familii. Ce trebuie să facă românii să primească banii ? – nimeni nu știe!
  • Libertatea are chipul lui – chinezul FANG BIN a fost eliberat din închisoare, după ce în urmă cu 3 ani, la începutul pandemiei, a fost arestat. Bărbatul a postat pe social media imagini cu saci de cadavre din curtea unui spital din Wuhan – acolo unde ar fi izbucnit coronavirusul.
  • Macron e din nou certat – omul pe care l-a pus ministru de finanțe a lăsat calculele deoparte și scrie cărți despre sex. „Sunt doar 10 rânduri”, se apără ministrul.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
BOTTEGA VENETA LANSEAZĂ PARFUMURI
UK ACORDĂ SUVERANITATE