• Juriul din New Mexico va decide în curând dacă Alec Baldwin ar trebui să fie din nou acuzat penal pentru moartea Halynei Hutchins, din 2021.
  • Procurorii au declarat că vor prezenta cazul în următoarele două luni.
  • Hutchins a fost ucisă, iar regizorul Joel Souza a fost rănit atunci când un pistol ținut de Baldwin a tras un glonț real în timpul unei repetiții de scenă, în 2021.

Juriul din New Mexico va decide în curând dacă Alec Baldwin ar trebui să fie din nou acuzat penal pentru moartea editorului de imagine al filmului „Rust”, Halyna Hutchins, din 2021, scrie CNN.

„După o investigație extinsă în ultimele luni, au ieșit la iveală fapte suplimentare care, în opinia noastră, arată că domnul Baldwin are o vinovăție penală în cazul morții Halynei Hutchins și al împușcării lui Joel Souza”, au declarat marți procurorii speciali din New Mexico, Kari Morrissey și Jason Lewis, într-o declarație.

„Credem că modul adecvat de acțiune este de a permite unui grup de cetățeni din New Mexico să stabilească de aici dacă domnul Baldwin ar trebui să fie reținut pentru un proces penal”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Procurorii au declarat că vor prezenta cazul în următoarele două luni.

„Este regretabil că o tragedie teribilă a fost transformată în această urmărire penală greșită”, au declarat avocații lui Baldwin.

Citește și