• Tate și fratele său Tristan se confruntă cu acuzații de viol și trafic de persoane în România.
  • În ianuarie 2023, procurorii au declarat că au confiscat 15 vehicule de lux și peste 10 proprietăți și case aparținând suspecților.
  • De asemenea, au fost confiscate 14 ceasuri de designer, două lingouri – blocuri de metal de obicei prețios.

Controversatul influencer de pe rețelele de socializare Andrew Tate va avea din nou acces la super-mașinile, proprietățile și ceasurile sale de firmă, după ce o instanță a anulat o decizie de confiscare a bunurilor sale, scrie Sky News.

Tate și fratele său Tristan se confruntă cu acuzații de viol și trafic de persoane în România, unde locuiesc, și au fost anterior în închisoare și apoi în arest la domiciliu de când au fost reținuți în decembrie 2022. În ianuarie 2023, procurorii au declarat că au confiscat 15 vehicule de lux și peste 10 proprietăți și case aparținând suspecților pentru a împiedica vânzarea sau ascunderea bunurilor.

De asemenea, au fost confiscate 14 ceasuri de designer, două lingouri – blocuri de metal de obicei prețios – și bani lichizi, autoritățile afirmând la momentul respectiv că bunurile confiscate valorau 3,6 milioane de euro. S-a raportat că banii ar putea fi folosiți pentru despăgubirea victimelor sale și pentru a plăti investigația, dacă acuzațiile aduse împotriva sa vor fi dovedite.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Tate, un influencer pe rețelele de socializare cunoscut pentru videoclipurile sale, a declarat reporterilor după aceea: „Au luat o mulțime de lucruri… 15 mașini și au luat o mulțime de lucruri de mare valoare. Ar fi frumos să-mi primesc lucrurile înapoi”. Tate va avea acum acces la bunurile sale, după ce Curtea de Apel București a anulat decizia care a permis confiscarea acestora.

Citește și