• Nichols a decedat în urma loviturilor primite de la polițiști.
  • Între Nichols și polițiști au avut loc două „confruntări”
  • Decesul s-a petrecut în urma unei crime.

Raportul oficial al autopsiei lui Tyre Nichols arată că acesta a murit probabil din cauza unui traumatism cu un obiect contondent. Incidentul s-a petrecut după ce un control în trafic efectuat în ianuarie de poliția din Memphis, Tennessee, a devenit violent.

Acesta a murit la 3 zile după oprirea în trafic din 7 ianuarie. Departamentul de poliție din Memphis a declarat că Nichols a fost oprit pentru presupusa conducere imprudentă”. În timpul opririi în trafic, a avut loc o confruntare”, a declarat poliția, care a dus la faptul că acesta a fugit de ofițeri, scrie FoxNews.

O altă confruntare a avut loc în momentul în care polițiștii l-au prins din urmă pe Nichols. Noua altercație a dus la faptul că acesta s-a plâns de dificultăți de respirație.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB

MPD a declarat: În timp ce încercau să îl ia pe suspect în custodie, a avut loc o altă confruntare; cu toate acestea, suspectul a fost în cele din urmă arestat. Ulterior, suspectul s-a plâns că are dificultăți de respirație, moment în care a fost chemată o ambulanță la fața locului”. Nichols a fost transportat în stare critică la un spital local, urmând să moară pe 10 ianuarie.

Ce spun avocații familiei lui Nichols despre tragedie

Familia victimei a analizat raportul medicilor legiști împreună cu avocații lor Ben Crump și Antonio Romanucci. Acesta precizează că modul de deces este o crimă. Nichols a murit în urma unui traumatism cu un obiect contondent, potrivit Commercial Appeal.

Avocații au declarat că raportul pe care l-au obținut de la biroul procurorului districtual din comitatul Shelby este în concordanță cu o analiză independentă efectuată anterior.

Echipa de avocați care reprezintă familia lui Tyre Nichols ia act de publicarea raportului medicului legist, al cărui conținut este extrem de consistent cu propriul nostru raport din luna ianuarie a acestui an. Știm acum ceea ce știam atunci – Tyre Nichols a murit în urma unui traumatism cu un obiect contondent, iar modul de deces a fost omucidere. Raportul oficial al autopsiei ne propulsează și mai mult angajamentul nostru de a căuta dreptate pentru această tragedie fără sens”.

Citește și