• Cardi B a câștigat 350.000 de dolari după o bătălie în instanță de mulți ani.
  • Kevin Michael Brophy a dat-o în judecată pe Cardi B după ce tatuajul său ar fi fost folosit pe coperta unul dintre albumele cântăreței.
  • După luni de moțiuni, cele două părți au convenit ca Brophy să plătească cei 350.000 de dolari.

Cardi B va fi despăgubită cu 350.000 de dolari de un bărbat din California. Acesta a dat-o în judecată pe artistă fiindcă ar fi folosit tatuajul său pentru coperta unui album din 2016, scrie Insider. Cardi B, însă, a ieșit învingătoare în urma procesului.

Victoria lui Cardi B vine în urma unei bătălii în instanță care a durat mulți ani. Judecătorii au stabilit dacă a fost sau nu încălcată legea dreptului de autor atunci când Cardi a folosit tatuajul cu tigru al lui Brophy, pe coperta unuia dintre albumele sale, „Gangsta Bitch Music Vol. 1”.

Marți, judecătorul Cormac J. Carney a decis ca Kevin Michael Brophy, bărbatul care a dat-o în judecată pe cântăreață pentru încălcarea drepturilor de autor în 2017, să plătească suma de 350.000 de dolari pe an lui Cardi B.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
CÂT PLĂTEȘTI PENTRU UN APARTAMENT NOU ÎN BUCUREȘTI?

Cardi B a depus mărturie în octombrie, după ce Brophy, care ceruse daune de 5 milioane de dolari de la artistă, a susținut că imaginea albumului lui Cardi este ușor modificată și se aseamănă foarte mult cu tigrul de pe tatuajul acestuia. Bărbatul a spus despre artistă că i-a „devalorizat” arta.

Tatuajul lui Brophy a fost conceput de artistul Tim Hendricks și a durat luni de zile pentru a fi finalizat, potrivit procesului. Avocații lui Cardi B au susținut că arta se încadrează în categoria utilizării corecte, că Brophy nu a avut de suferit din cauza procesului și că nimeni nu a asociat arta albumului cu el.

Citește și