• Cassie Ventura a fost agresată într-un hotel de fostul ei iubit Sean „Diddy” Combs în anul 2016.
  • „Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul din partea familiei mele, a prietenilor, a străinilor și a celor pe care încă nu i-am întâlnit”.
  • Combs se confruntă cu o serie de procese civile care îl acuză pe mogulul muzical de acuzații precum viol, trafic sexual și altele.

Cassie Ventura vorbește în public pentru prima dată de la publicarea unui videoclip din 2016 în care apare iubitul ei de atunci, Sean „Diddy” Combs, care a agresat-o în interiorul unui hotel, conform ABC News.

„Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul din partea familiei mele, a prietenilor, a străinilor și a celor pe care încă nu i-am întâlnit”, a scris Ventura pe Instagram joi. „Revărsarea de iubire a creat un loc în care eu, cea mai tânără, să mă așez și să mă simt în siguranță acum, dar acesta este doar începutul.”

„Violența domestică este problema. M-a descompus în cineva care nu am crezut niciodată că voi deveni. Cu multă muncă grea, sunt mai bine astăzi, dar mă voi recupera mereu din trecutul meu”, a continuat Ventura. „Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut timp să ia în serios această problemă. Singura mea rugăminte este ca toți să își deschidă inima pentru a crede în victime de prima dată. Este nevoie de multă inimă pentru a spune adevărul dintr-o situație în care ai fost neputincios.”

Recomandări

PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
ZELENSKI CÂȘTIGĂ PRIMA RUNDĂ
CHINA TRIMITE DOI URȘI PANDA ÎN AUSTRALIA
CHATBOTUL A.I. DE LA META NU VINE ÎN EUROPA
ZELENSKI: PUTIN NU VA PUNE CAPĂT RĂZBOIULUI
MBAPPE NU REPREZINTĂ FRANȚA LA J.O.

Ventura și-a încheiat declarația cu un mesaj pentru alte persoane care trec prin situații similare, spunând: „Ofer mâna mea celor care încă trăiesc în frică. Întindeți mâna către oamenii voștri, nu-i tăiați. Nimeni nu ar trebui să poarte singur această greutate. Această călătorie de vindecare nu se termină niciodată, dar acest sprijin înseamnă totul pentru mine. Vă mulțumesc.”

Combs și-a cerut scuze într-o înregistrare video la începutul acestei săptămâni, după ce imaginile de supraveghere au fost publicate de CNN pe 17 mai, în care se vede cum Combs o urmărește pe Ventura pe un hol, o apucă de ceafă, o împinge la pământ și o lovește cu picioarele în timp ce stătea întinsă la pământ.

„Am ajuns la fundul sacului… dar nu-mi găsesc scuze”, a spus el, în parte. „Comportamentul meu din acel video este de neiertat. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip”.

Avocatul lui Ventura a emis o declarație ca răspuns la videoclipul lui Diddy, spunând: „Cea mai recentă declarație a lui Combs se referă mai mult la el însuși decât la mulți oameni pe care i-a rănit”.

În noiembrie 2023, Ventura a soluționat un proces împotriva lui Combs, care îl acuzase de trafic sexual și agresiune sexuală. Potrivit documentelor depuse în instanță, Ventura a susținut că Diddy „a lovit-o adesea cu pumnii, a bătut-o, a lovit-o cu picioarele și a călcat-o în picioare” în timpul relației lor.

Combs se confruntă cu o serie de procese civile care îl acuză pe mogulul muzical de acuzații precum viol, trafic sexual și altele. Cea mai recentă, a șasea în total, a fost depusă săptămâna aceasta de fostul model Crystal McKinney, care susține că a fost „drogată și agresată sexual” de Combs după ce l-a întâlnit la un eveniment din 2003 din cadrul Săptămânii Modei din New York.

ABC News a luat legătura cu acesta în legătură cu procesul civil intentat de McKinney, dar nu a primit niciun răspuns.

Combs este, de asemenea, ținta unei anchete federale în curs de desfășurare privind acuzațiile de trafic de persoane și trafic sexual, care a dus la percheziționarea locuințelor sale din Los Angeles și Miami de către agenții federali în luna martie. El a negat orice abatere legată de această anchetă.

Citește și