• David Beckham îl dă în judecată pe fostul său prieten, Mark Wahlberg, dar și alți asociați.
  • David cere despăgubiri de peste 8 mil. £, în urma unui acord de fitness care a eșuat.
  • Avocații lui Beckham susțin că a fost „înșelat” să colaboreze cu F45, o companie de fitness.

Actorul Wahlberg a cumpărat în F45, o companie de fitness, o participație minoritară în 2019. Prietenia lor s-a transformat într-o colaborare profesională când Beckham a devenit ambasadorul F45. După ce Beckham și-a promovat propriile sale antrenamente personalizate, a început disputa. Cearta s-a intensificat atunci când Beckham a pretins că i s-au promis acțiuni în companie. Acțiunile nu au fost dezvăluite decât mai târziu, când prețul lor a scăzut semnificativ. Wahlberg respinge acuzațiile, catalogându-le drept fără temei. Procesul e în desfășurare din 2022

Nu-ți amesteca prietenii în afacerile tale, e una dintre regulile business-ului. David Beckham a încălcat-o și acum plătește pentru consecințe. David a intentat un proces împotriva actorului Mark Wahlberg după ce o înțelegere prietenoasă a eșuat, lăsându-l pe Beckham cu o pierdere de peste 8.000.000 de lire sterline.

David Beckham, legenda fotbalului, și-a dus un fost prieten, Mark Wahlberg, în fața instanței. Firma lui Beckham, DB Ventures Ltd, susține că actorul l-a „înșelat” în colaborarea cu F45.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

F45 Training este operator australian de centre de fitness cu sediul în Austin, Texas. Beckham a acceptat să fie ambasadorul global al firmei când s-a mutat la Los Angeles în 2007, cu tot cu familia lui, atunci când a semnat un contract pentru a se alătura LA Galaxy. Beckham a promovat F45 către milioanele sale de urmăritori de pe Instagram, ca parte a acordului.

Potrivit The Sun, DBVL susține că acțiunile în companie au fost promise să fie împărțite la începutul anului 2022, dar nu au fost dezvăluite decât luni mai târziu. Până în acest moment, prețul acțiunilor a scăzut de la aproximativ 12 dolari pe acțiune la 3 dolari. Avocații lui Beckham susțin că a pierdut 8,5 milioane de lire sterline în profituri potențiale din cauza întârzierii. Beckham dă în judecată și firma actorului, Mark Wahlberg Investment Group (MWIG), și fondatorii grupului de sală de sport F45. Wahlberg și co-defendanții săi au catalogat afirmațiile drept fără temei, cerând unui judecător să respingă acuzațiile de „comportament fraudulos”. Mișcarea lor de respingere mai afirmă că DBVL îi învinuiește pe toți, în afară de ei înșiși. Beckham a inițiat procesul în 2022, iar cazul a fost în desfășurare de atunci.

Citește și