• Fostul lider PSD a  făcut primele declaraţii după mai bine de un an de când a fost trimis în spatele gratiilor.
  • Administraţia Naţională a Penitenciarelor a deschis a anchetă, pentru a verifica dacă discuţia s-a desfăşurat legal. 
  • Dragnea vorbeşte despre “ sistemul ocult” şi Tel Drum şi îţi povesteşte cum lucrează în atelierul de la Rahova.    
  • Fostul preşedinte PSD este de 13 luni în închisoare.

Liviu Dragnea apare în faţa ta cu o zi înainte de a se prezenta la DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum. Interviul din spatele gratiilor a fost luat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu. Fostul lider PSD îşi face apariţia într-un  moment critic  pentru partid. Social democraţii se pregătesc să-şi aleagă un nou şef şi mulţi dintre apropiaţii lui Dragnea sunt în dispută cu actuala conducere interimară. Mai bine spus cu gruparea Ciolacu – Paul Stănescu.  În timpul interviului Dragnea a jucat cartea omului puternic, victima unui sistem ocult.

“Sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparaţie. Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat.” a povestit el la începutul interviului, apoi a schimbat foaia.

Dragnea susţine că nu a fost „lăsat în pace” nici în penitenciar.

“Oricine zâmbeşte aici, zâmbeşte amar. Dar asta nu înseamnă că m- au îngenuncheat sau m-au frânt. Asta nu se va întâmplă. Cu toate că ei, tot anul asta, nu m-au lăsat în pace. M-au condamnat TOTAL NEVINOVAT, m-au adus aici […] Mâine sunt citat la DNA în dosarul Teldrum. E resucitat brusc, înainte de campania electorală, ca să se dezbată despre acest dosar.[…]  E vorba de două drumuri. Am înţeles că ar fi rămas doar un drum, dar o să văd mâine, drumurile există. Deci practic eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri.”

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME

Dragnea susţine în continuare că este victima „statului paralel”. 

Fostul preşedinte al PSD a criticat tandemul Iohannis – PNL, la pachet cu actuala conducere a PSD și este sigur că numele său va fi rostit în discursul public din campania electorală.

“Sigur că o să fiu folosit, clar. E străvezie strategia, e limpede.[…] Actuala putere, această forţă politică, a mers în toate campaniile cu un mesaj anti-cineva. Sunt convins că şi acum vor merge la fel. E greu să meargă cu mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu mai e perceput că partid de forţă şi opoziţie foarte serioasă. Atâţia ani de zile m-au demonizat, ajungand la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze aşa cum guvernează, de ce sa nu mai încerce înca o dată? Iohannis nu are acum un adversar care să îi combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale. M-au condamnat total nevinovat şi sunt fericiţi că m-au scos din viaţa politică. Mi-e luat dreptul de a vorbi, pentru a nu deranja. Mai apar din când în când acţiuni timide de contre, dar în final toată lumea devine înţeleaptă şi cu multe plecăciuni se merge înainte spre o situaţie destul de rea”, a spus Liviu Dragnea.