• DNA Timișoara a prins astăzi în flagrant o persoană care pretindea că ar putea interveni pe lângă un judecător ÎCCJ.
  • Operațiunea în flagrant s-ar fi realizat astăzi, în jurul orei 11.00, în parcarea Iulius Mall Timișoara.
  • Potrivit datelor de pe portalul ÎCCJ, este vorba despre un dosar cu obiectul „rezoluție contract” – aflat pe rolul Secției I Civilă a ÎCCJ, în stadiu de recurs, cu nou termen de judecată – 6 martie 2024.

DNA Timișoara a prins astăzi în flagrant o persoană care pretindea că ar putea interveni pe lângă un judecător ÎCCJ pentru a-l determina să dea o soluție favorabilă într-un dosar aflat pe rolul Curții Supreme de Justiție.

„În perioada septembrie – decembrie 2023, suspectul C.F.B a pretins suma de 25.000 de euro martorului denunțător A.L. . În data de 14.11.2023, când a fost realizată operațiunea flagrantă a și primit de la A.L suma în cuantum de 15.000 de euro, promițându-i că va interveni la un judecător al ÎCCJ spre a-l determina pe aceasta să soluționeze în favoarea denunțătoarei dosarul înregistrat la această instanță, respectiv să admită recursul declarat de martora denunțătoare”, arată surse judiciare.

Potrivit datelor de pe portalul ÎCCJ, este vorba despre un dosar cu obiectul „rezoluție contract” – aflat pe rolul Secției I Civilă a ÎCCJ, în stadiu de recurs, cu nou termen de judecată – 6 martie 2024.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Procurorii DNA Timișoara alături de DGA Timișoara au constatat flagrantul în dosarul de trafic de influență la judecătorul ÎCCJ.

Citește și