• AG-AFTRA îndeamnă membri să evite costumele din producțiile afectate de greva la Hollywood la petrecerea de Halloween.
  • Actorii sunt sfătuiți să aleagă costume generice, precum „fantomă sau zombie”, în loc să se îmbrace în personaje din Warner Bros, Disney și Netflix afectate de conflict.
  • SAG-AFTRA luptă pentru salarii mai bune și protecție împotriva inteligenței artificiale, suspendând negocierile în căutarea unui contract echitabil.

Războiul dintre actorii aflați în grevă și patronii studiourilor de la Hollywood afectează chiar și celebra petrecere de Halloween. Săptămâna aceasta, sindicatul SAG-AFTRA le-a cerut celor 160.000 de membri ai săi să nu se costumeze în personaje din operele legate de studiourile afectate de grevă, scrie France Info.

Această solicitare, adresată actorilor, cascadorilor, dansatorilor și altor profesioniști de pe micile și marile ecrane, include Barbie de la Warner Bros, supereroii din universul Marvel de la Disney și Stranger Things de la Netflix.

În schimb, sindicatul i-a sfătuit pe membrii săi să aleagă costume generice de „fantomă, zombie, păianjen” pentru a se costuma pe 31 octombrie. De asemenea, aceștia se pot inspira din personajele din desenele animate care nu sunt afectate de grevă.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Nu vom promova conținutul lor fără un contract corect”

Jucătorii cer o creștere a remunerației lor, care a scăzut la jumătate în era streaming-ului, și măsuri de protecție în fața inteligenței artificiale. „Haideți să ne folosim forța colectivă pentru a trimite un mesaj puternic angajatorilor noștri că nu le vom promova conținutul fără un contract echitabil”, a declarat sindicatul, ai cărui membri dezertează de pe platourile de filmare din iulie.

Cele două părți au anunțat săptămâna trecută că suspendă negocierile, în pofida unui acord salarial încheiat luna trecută între studiouri și reprezentanții scenariștilor, care a pus capăt grevei începute de breaslă în luna mai.

Citește și