• Myra Carvalho a primit 14 săptămâni de închisoare după ce l-a urmărit pe Harry Styles.
  • Aceasta i-a trimis cântărețului 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună.
  • Carvalho va trebui să plătească o suprataxă de 134 de lire sterline.

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a primit 14 săptămâni de închisoare și un ordin de restricție de 10 ani după ce l-a hărțuit pe Harry Styles, scrie Sky News.

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, sesizată la Hendon Magistrates’ Court din Londra, l-ar fi hărțuit pe cântărețul englez în vârstă de 30 de ani, trimițându-i 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună. Ea a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare după ce a pledat marți vinovată la o acuzație de hărțuire care implică suferință gravă, a declarat un oficial al instanței.

Un ordin de restricție cu o durată de 10 ani i-a fost impus lui Carvalho, căreia i s-a spus, de asemenea, că nu poate participa la niciun eveniment la care Styles va concerta. Carvalho, care a fost cazată la un hostel pentru rulote din Kensington și Chelsea, în sud-vestul Londrei, a primit, de asemenea, ordin să nu-l contacteze pe Styles, direct sau indirect. I s-a spus să nu intre într-o zonă din nord-vestul Londrei care a fost descrisă în instanță, a adăugat oficialul.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

De asemenea, i s-a ordonat să plătească o suprataxă pentru victimă de 134 de lire sterline.

Citește și