• Mihai Pascu a fost audiat de procurori în dosarul în care este cercetat fiul său.
  • Mama tânărului, Miruna Pascu, este acuzată de procurori că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul în care este cercetat fiul său.
  • Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore.

UPDATE

Din informațiile oferite procurorilor, reiese că Vlad Pascu face parte dintr-o familie total dezorganizată, de aici și atitudinea acestuia și tot ce s-a întâmplat.
Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a cauzat accidentul de la 2 Mai, a fost reținută 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă, pentru împiedicarea înfăptuirii justiției. Ea ar fi încercat să amenințe și să șantajeze martorii din dosar.


Tatăl lui Vlad Pascu este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, asta pentru că la plecarea de la sediul DIICOT a lovit cu motorul doi oameni care se aflau la fața locului și a fost dus la reconstituire. De asemenea în urma perchezițiilor, tatăl lui Vlad Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Cât despre Vlad Pascu, acesta susține că nu le-a cerut părinților să îl ajute în acest proces. Tânărul a repetat de mai multe ori că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, acestea au fost, de altfel, și primele lui declarații după tragicul accident de la 2 Mai.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN


Cel care l-ar fi aprovizionat pe Vlad Pascu este un alt tânăr cunoscut de anchetatori și a fost anchetat în șase dosare penale pentru deținere și trafic de droguri. Toate au fost închise pentru că și anchetatorii dar și magistrații l-au crezut de fiecare dată pe cuvânt că nu va mai face.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Tragedia de la 2 Mai, condusă de către inspectorul general Benone Matei, aflat în subordinea directă a chestorului Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, intră în atenția DIICOT. După audierile de ieri de la DIICOT, mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore. De asemenea, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în 2 Mai, a fost plasat sub control judiciar în urma perchezițiilor, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă, pentru împiedicarea înfăptuirii justiției. Ea ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar. Vlad Pascu susține că nu le-a cerut părinților să intervină în favoarea lui. Asta a declarat ieri în fața sediului DIICOT. Au fost, de altfel, și primele lui declarații după tragicul accident de la 2 Mai.

Întrebat ce mesaj are pentru familiile victimelor, tânărul a spus: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”. Tatăl lui Vlad Pascu este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Asta în urma gestului șocant de ieri. După ce a plecat de la sediul DIICOT a urcat pe scuter și a intrat în grupul de jurnaliști aflați la fața locului. De asemenea, în urma perchezițiilor tatăl lui Vlad Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și: