• Tânăra responsabilă cu armele de foc le-a recunoscut anchetatorilor că a uitat să verifice pistolul acționat de actor
  • Poliţia a confiscat peste 500 de muniţii de pe platou: cartuşe albe, false şi unele suspectate a fi adevărate
  • Până în acest moment nu s-a făcut nicio arestare, însă nu sunt excluse urmăririle penale

Hannah Gutierrez-Reed, responsabilă cu armele de foc în cadrul platoului unde se filmau scenele peliculei, le-a recunoscut anchetatorilor că a uitat să verifice pistolul acționat de actorul Alec Baldwin în timpul filmărilor.

Marti, un judecător a aprobat un mandat de percheziție pentru documentele, muniția și alte obiecte de la PDQ Arm & Prop, o companie care a furnizat muniție pentru film.

Jason Bowles, avotatul lui Hannah Gutierrez-Reed, a numit mandatul de percheziție „un mare pas înainte… pentru a descoperi adevărul deplin despre cine a pus cartușele reale pe platoul Rust”.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

De asemenea, poliţia a confiscat peste 500 de muniţii de pe platou: atât cartuşe albe, cartuşe false şi unele suspectate a fi adevărate.

Ancheta poliției continută. Până în acest moment nu s-a făcut nicio arestare, însă nu sunt excluse urmăririle penale, dacă se vor stabili responsabilii.

Îți reaminesc că directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost rănită mortal în timpul filmărilor peliculei Rust. Actorul Alec Baldwin a acţionat un revolver care i-a fost prezentat ca inofensiv, în momentul în care repeta la o scenă.