Noi imagini în cazul lui Sean „Diddy” Combs. Rapperul a fost surprins atacând-o pe fosta sa iubită, în holul unui hotel

Camerele de filmat l-au surprins pe Sean „Diddy” Combs atacând-o cântăreața Casandra „Cassie” Ventura în holul unui hotel în 2016, scrie BBC.

Videoclipul, difuzat de CNN, a apărut în urma acuzațiilor lui Ventura despre fostul ei iubit și producător, într-un proces anul trecut.

Ea nu a comentat, dar avocatul ei a spus că aceasta confirmă „comportamentul tulburător și prădător al domnului Combs”.

Un avocat al lui Combs nu a răspuns la o solicitare de comentarii a BBC. BBC nu a verificat în mod independent videoclipul, care pare a fi o compilație de unghiuri de supraveghere din 5 martie 2016.

Potrivit CNN, a fost filmat la hotelul InterContinental, acum închis, din Century City, Los Angeles.

Clipul pare să o arate pe Ventura părăsind o cameră de hotel pentru a merge spre lift.

Un bărbat fără cămașă este văzut ținând un prosop în jurul taliei și grăbindu-se pe un hol. Când o ajunge din urmă, o apucă și o aruncă pe podea, făcând-o să arunce niște bagaje. El o lovește cu piciorul în timp ce ea este la pământ, înainte de a-și ridica bagajele și de a o lovi cu piciorul a doua oară, apoi încercând să o tragă de cămașă.

Atacatorul este văzut plecând pentru un moment, înainte de a se întoarce și de a o împinge pe Ventura în timp ce se ridică. Apoi se așează pe un scaun lângă lift și aruncă un obiect.

Un avocat al cântăreței R&B Ventura, Douglas Wigdor, a declarat într-o declarație: „Videoclipul sfâșietor nu a făcut decât să confirme și mai mult comportamentul deranjant și prădător al lui Combs. Cuvintele nu pot exprima curajul și forța de care Ventura a dat dovadă când a adus acest lucru la lumină”.

Procuratura din Los Angeles a declarat vineri că atacul surprins în videoclip ar putea fi prea vechi pentru a fi urmărit penal.


„Ni se pare că imaginile sunt extrem de tulburătoare și greu de urmărit”, se arată într-un comunicat.

„Dacă comportamentul descris ar fi avut loc în 2016, din păcate, nu am putea acuza, deoarece comportamentul ar fi avut loc dincolo de termenul în care o infracțiune de agresiune poate fi urmărită penal”.

Într-un proces federal soluționat anul trecut, Ventura a susținut că „în jurul lunii martie 2016”, Combs „a devenit extrem de intoxicat și a lovit-o în față, învinețindu-i ochiul”.

„După ce a adormit, Ventura a încercat să părăsească camera de hotel, dar când a ieșit, Combs s-a trezit și a început să țipe la ea. A urmărit-o, a apucat-o, apoi a luat vaze de sticlă pe hol și le-a aruncat în ea, făcând ca sticla să se prăbușească în jurul lor, în timp ce ea a fugit la lift pentru a scăpa“, potrivit documentelor.

Procesul a susținut că magnatul rap a cumpărat filmarea de la hotel pentru 50.000 de dolari (39.000 de lire sterline).

Acțiunea ei în justiție împotriva lui Combs, care l-a acuzat de viol și trafic sexual de peste un deceniu, a fost soluționată pentru o sumă nedezvăluită la o zi după ce a fost depusă în noiembrie anul trecut.

Avocatul lui Combs, Benjamin Brafman, a declarat la acea vreme că acordul „nu este în niciun caz o admitere a faptelor greșite”.

„Decizia lui Combs de a soluționa procesul nu subminează în niciun fel negarea totală a pretențiilor. El este fericit că au ajuns la o înțelegere reciprocă și îi urează lui Ventura numai bine”.

De atunci, alte câteva femei au intentat procese acuzându-l pe rapper de abatere sexuală.

Casele sale din Los Angeles și Miami, Florida, au fost percheziționate luna trecută, ca parte a unei investigații federale privind traficul de persoane.

Ventura a semnat oficial cu casa de discuri a lui Mr Combs, Bad Boy, și a lansat mai multe hituri în anii 2000, inclusiv melodii care îl prezentau pe Diddy.

Cele mai faimoase piese ale ei includ Me & U, Long Way to Go și Official Girl, cu Lil Wayne.

Exit mobile version