• Prințul Harry a fost menționat într-un proces de agresiune sexuală intentat luna trecută împotriva lui Sean „Diddy” Combs.
  • Prințul Harry a fost folosit ca exemplu de celebrități care sunt asociate cu Combs.
  • Nu există nicio dovadă că prințul a avut vreo legătură cu Combs din 2007.

Numele Prințul Harry a fost menționat într-un proces de agresiune sexuală împotriva lui Sean „Diddy” Combs, însă acesta nu este acuzat de nicio infracțiune.

Luna trecută, producătorul Rodney Jones Jr, cunoscut și sub numele de Lil Rod, a intentat un proces împotriva lui Combs la tribunalul federal din Manhattan, acuzându-l pe rapper de agresiune sexuală. Este un proces civil, care urmărește să obțină un proces cu jurați și, în cele din urmă, despăgubiri de la Combs.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Marți, numeroase publicații au publicat articole în care se menționa că numele Prințului Harry figurează în proces.

Business Insider a analizat documentul în cauză, care îl menționează pe Harry o singură dată.

Numele său apare într-o secțiune în care Jones acuză mai multe alte părți că ar fi știut și ar fi beneficiat de partide de trafic sexual pe care Jones susține că Combs le-a organizat.

„Afilierea și sau sponsorizarea partidelor de trafic sexual ale domnului Combs i-au conferit legitimitate și acces la celebrități precum sportivi celebri, personalități politice, artiști, muzicieni și demnitari internaționali precum prințul Harry, membru al familiei regale britanice”, se arată în dosar.

Prințul Harry și prințul William, l-au cunoscut pe Combs în 2007

Numele prințului Harry este folosit în proces ca exemplu de celebrități celebre asociate cu Combs. El este singura persoană menționată cu numele.

Nu există nicio dovadă că prințul ar fi participat sau ar fi știut despre vreo petrecere de trafic de sex și nici Jones nu afirmă că ar fi participat.

Prințul Harry și fratele său, prințul William, l-au cunoscut pe Combs în 2007, când rapperul a cântat la un concert în onoarea prințesei Diana pe stadionul Wembley din Londra. Prinții au organizat concertul caritabil în onoarea Dianei la 10 ani de la moartea acesteia.

Rapoartele despre Prințul Harry au fost publicate la o zi după ce Departamentul pentru Securitate Internă a efectuat percheziții la locuințele lui Combs din Los Angeles și Miami.

Citește și