• Atacul a avut loc pe Market Street, aproape de Ball Arena.
  • Poliția a spus că consideră că „au fost trase mai multe focuri de armă în timpul unei altercații în care au implicat mai multe persoane”.
  • Potrivit organizației care monitorizează împușcăturile în masă din SUA, împușcătura din Denver este a 291-a din acest an.

Nouă persoane au fost rănite într-un atac în masă în Denver, Colorado. Trei dintre victime sunt într-o stare critică, a declarat poliția într-o postare pe Twitter, în timp ce celelalte au răni care nu pun viața în pericol, scrie BBC.

Aceștia au adăugat că un suspect a fost împușcat și se afla în custodia poliției. Atacul a avut loc pe Market Street, aproape de Ball Arena, unde echipa de baschet a orașului, Denver Nuggets, a câștigat luni seara primul lor campionat NBA.

Poliția a spus că consideră că „au fost trase mai multe focuri de armă în timpul unei altercații în care au implicat mai multe persoane” și a spus că are loc o „anchetă complexă”. CBS Colorado a raportat că mii de fani care sărbătoreau se aflau pe străzile din jurul arenei după meci.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Potrivit organizației care monitorizează împușcăturile în masă din SUA, împușcătura din Denver este a 291-a din acest an. Arhiva privind violența armelor definește un atac ca un incident în care patru sau mai multe persoane sunt ucise sau rănite. Cifrele lor includ împușcături care au loc în case și în locuri publice.

Citește și: