• Comisia judiciară a Camerei Reprezentanților a votat miercuri pentru a recomanda oficial plenului Camerei să-l rețină pe Hunter Biden pentru sfidarea Congresului.
  • Votul are loc la câteva ore după ce fiul președintelui a sosit la Capitoliu pentru a participa personal la ședințele comisiei congresionale pe această temă.
  • Fiul președintelui, care se confruntă cu două acuzații penale separate, a declarat că va depune mărturie în mod public.

Votul pe linie de partid vine după ce republicanii din Camera Reprezentanților au publicat un raport în care se spune că fiul președintelui ar trebui să fie reținut pentru sfidarea unei citații a Congresului.

Comisia judiciară a Camerei Reprezentanților a votat miercuri pentru a recomanda oficial plenului Camerei să-l rețină pe Hunter Biden pentru sfidarea Congresului pentru că a refuzat o citație în cadrul anchetei republicane de punere sub acuzare a tatălui său, scrie NBC.

Comisia condusă de republicani a votat pe linie de partid, cu 23 la 14, în favoarea avansării rezoluției de sfidare. Votul are loc la câteva ore după ce fiul președintelui a sosit la Capitoliu pentru a participa personal la ședințele comisiei congresionale pe această temă.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Biden a fost însoțit miercuri dimineață de avocații săi Abbe Lowell și Kevin Morris.

Republicanii din Camera Reprezentanților din comisiile de supraveghere și juridică au organizat miercuri voturi separate pentru a recomanda o acuzație de sfidare a președintelui Biden, care se află în conflict cu parlamentarii republicani în legătură cu cererea acestora de a fi depus în spatele ușilor închise.

Fiul președintelui, care se confruntă cu două acuzații penale separate, a declarat că va depune mărturie în mod public, ofertă pe care republicanii au refuzat-o, insistând în continuare ca interviul să aibă loc în privat.

În timpul ședinței de miercuri dimineață a Comisiei de supraveghere, reprezentanta Nancy Mace, R-S.C., a cerut arestarea lui Biden pe loc pentru că a sfidat citația Congresului.

Citește și