• Abel Tesfaye, alias The Weeknd, face o „donație mare” către School on Wheels.
  • Contribuția „mare” va oferi laptopuri, mentorat și multe altele pentru copiii de vârstă școlară.
  • The Weeknd a donat 2,5 milioane de dolari Programului Alimentar Mondial al Națiunilor Unite.

Abel Tesfaye, alias The Weeknd, face o „donație mare” către School on Wheels, potrivit organizației non-profit din Los Angeles. Banii săi vor fi folosiți pentru a sprijini peste 1.000 de copii de vârstă școlară, scrie CBC.

Suma este deocamdată nespecificată. School on Wheels a detaliat că banii vor fi folosiți pentru a ajuta la finanțarea programelor de alfabetizare. Dar și pentru a cumpăra laptopuri, software și pentru a furniza internet elevilor. School on Wheels a fost fondată în 1993, cu misiunea de a „îmbunătăți oportunitățile educaționale pentru copiii care se confruntă cu lipsa adăpostului de la grădiniță până la clasa a XII-a”.

Acest anunț vine la o lună după ce Tesfaye a donat 2,5 milioane de dolari Programului Alimentar Mondial al Națiunilor Unite pentru eforturile sale umanitare din Gaza. Ceea ce ar echivala cu patru milioane de mese de urgență pentru a hrăni peste 173.000 de palestinieni timp de două săptămâni. Tesfaye este ambasador al bunăvoinței PAM din 2021. Și-a înființat Fondul umanitar XO în 2022 pentru a oferi hrană și sprijin global persoanelor care se confruntă cu foametea.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

De asemenea, Tesfaye tocmai a scris pe rețelele de socializare că ar putea lansa un al treilea album din trilogia sa After Hours/Dawn FM, deși nu există detalii.

Citește și