• Ca COO al Wirecard, Jan Marsalek a putut obține date personale ale altor oameni, pe care le-a transmis Rusiei.
  • Timp de ani, Marsalek a ajutat asasini ruși și a obținut mașina de criptaj a unei țări NATO, care la fel a ajuns în Rusia.
  • Marsalek a dispărut în perioada prăbușirii Wirecard și se presupune că este în Belarus sau Rusia.

Prăbușirea firmei germane Wirecard acum patru ani a provocat un șoc în lumea financiară. Managerii companiei au fost condamnați pentru falsuri și înșelăciuni. Conform unor informații recente, unii dintre ei au comis fapte și mai grave.

Se vorbește despre spionaj în favoarea Rusiei. Ce date au apărut?

Au apărut foarte multe date. În primul rând este vorba despre o acțiune de investigație  împotriva unui fost reprezentant al serviciilor secrete austriece și a poliției austriece, Egisto Ott.

El a fost cercetat și este cercetat în continuare pentru o activitate foarte lungă, practic, ani de zile în favoarea serviciilor de spionaj ruse. El a făcut acest lucru în cooperare cu  un reprezentant al WERE-Card, Ian Marsaleck.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

El a fost șeful diviziei Wirecard din Asia, de altfel, acolo unde s-a constatat că nu există sau lipsesc sau nu a existat niciodată 1,9 deci aproape 2 miliarde de euro. Acest lucru de altfel a dus la prăbușirea WERE-CAN când s-a constatat această lipsă.

Egisto Ott și la Ian Marsalec. Ott a fost cel care i-a transmis mai departe i lui Ian Mars ale informații foarte foarte clasificate, foarte secrete. De exemplu telefoanele A3 în alți reprezentanți ai Austriei au fost scăpate pierdute practic în cursul unei excursii cu barca. Aceste telefoane au fost recuperate.

Ott l-a predat lui Ian Marsaleck și astfel aceste telefoane cu întreg conținutul lor încă o dată foarte detaliat și foarte secret au ajuns în mâinile rușilor, dar nu doar acest lucru eistoot a transmis i-a transmis lui Ian Marsale și laptopul de criptaj al unei țări NATO.

Ott a făcut și alte lucruri, de exemplu prin legăturile lui și prin poziția lui în cadrul serviciilor secrete austriece el a cerut informații despre mișcarea unor persoane în spațiul Schengen.

A și obținut de altfel informații și din partea Marii Britanii și Italiei nu în mod secret.

Deci,aceste țări au au oferit informațiile cu bună credință, dar acestea au fost folosite de Egisto Ott pentru a transmite Rusiei și pentru a facilita serviciilor secrete rusești, observarea și, eventual, punerea la cale a asasinatelor a unor persoane din spațiul european.

Unde este Marsalek acum?

Marsale că se pare că a fugit în Rusia, bineînțeles cu cooperarea lui există Egisto Ott, dar și a lui Martin Viseu, care a fost șeful spionajului austriac.

Citește și