• Rudy Farias ar fi dispărut în martie 2015, când avea 17 ani.
  • Mama sa, Janie Santana, a declarat atunci că fiul ei primește îngrijirea de care are nevoie pentru a-și depăși trauma, dar în acest moment nu vorbește și nu poate comunica cu noi”.
  • Poliția din Houston a declarat acum că acesta s-a întors de fapt acasă o zi mai târziu.

Rudy Farias, bărbatul din Texas care ar fi dispărut în urmă cu opt ani, pe când era adolescent, nu a fost niciodată dispărut cu adevărat și a locuit cu mama sa aproape tot timpul, a declarat poliția, informează Sky News.

Rudy Farias a ținut prima pagină a ziarelor internaționale la sfârșitul săptămânii trecute, când s-a anunțat că a fost localizat în siguranță” în Houston, după ce a dispărut în martie 2015, când avea 17 ani. Mama sa, Janie Santana, a declarat la momentul respectiv că fiul ei primește îngrijirea de care are nevoie pentru a-și depăși trauma, dar în acest moment nu vorbește și nu poate comunica cu noi”.

Cu toate acestea, poliția din Houston a declarat acum că acesta s-a întors de fapt acasă o zi mai târziu. Adolescentul, acum în vârstă de 25 de ani, a fost văzut de mai multe persoane intrând și ieșind din casă de-a lungul anilor. Dar Santana l-a identificat ca fiind un nepot, a declarat poliția. Locotenentul Christopher Zamora, de la poliția din Houston, a declarat reporterilor că Farias nu a fost dispărut în perioada de opt ani”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

De fapt, atât mama lui Rudy, cât și Rudy însuși au dat nume fictive în timp ce interacționau cu diverși ofițeri de patrulare”, a spus el. După ce anchetatorii au vorbit cu el ieri, s-a descoperit că s-a întors acasă a doua zi. Mama, Janie, a continuat să înșele poliția, rămânând inflexibilă că Rudy era încă dispărut.”

Procurorii locali au refuzat, până în prezent, să deschidă un caz împotriva mamei sau a fiului, iar poliția nu a oferit un motiv pentru acțiunile celor doi. Șeful poliției din Houston, Troy Finner, a refuzat să răspundă la întrebări privind sănătatea mintală a lui Farias sau a mamei sale și a declarat că poliția se află chiar la începutul” anchetei privind cele întâmplate.

Anunțul a fost făcut la o săptămână după ce poliția a declarat că l-a găsit pe Farias după ce a primit un apel despre o persoană întinsă pe jos în fața unei biserici din sud-estul orașului Houston. După ce a fost găsit, Farias a fost dus la spital înainte ca detectivii să-l interogheze miercuri pe el și pe Santana.

Citește și: