Răsturnare de situație în cazul lui Rudy Farias. Băiatul care a dispărut opt ani de acasă ar fi trăit cu mama sa în toată această perioadă

Rudy Farias, bărbatul din Texas care ar fi dispărut în urmă cu opt ani, pe când era adolescent, nu a fost niciodată dispărut cu adevărat și a locuit cu mama sa aproape tot timpul, a declarat poliția, informează Sky News.

Rudy Farias a ținut prima pagină a ziarelor internaționale la sfârșitul săptămânii trecute, când s-a anunțat că a fost localizat în siguranță” în Houston, după ce a dispărut în martie 2015, când avea 17 ani. Mama sa, Janie Santana, a declarat la momentul respectiv că fiul ei primește îngrijirea de care are nevoie pentru a-și depăși trauma, dar în acest moment nu vorbește și nu poate comunica cu noi”.

Cu toate acestea, poliția din Houston a declarat acum că acesta s-a întors de fapt acasă o zi mai târziu. Adolescentul, acum în vârstă de 25 de ani, a fost văzut de mai multe persoane intrând și ieșind din casă de-a lungul anilor. Dar Santana l-a identificat ca fiind un nepot, a declarat poliția. Locotenentul Christopher Zamora, de la poliția din Houston, a declarat reporterilor că Farias nu a fost dispărut în perioada de opt ani”.

De fapt, atât mama lui Rudy, cât și Rudy însuși au dat nume fictive în timp ce interacționau cu diverși ofițeri de patrulare”, a spus el. După ce anchetatorii au vorbit cu el ieri, s-a descoperit că s-a întors acasă a doua zi. Mama, Janie, a continuat să înșele poliția, rămânând inflexibilă că Rudy era încă dispărut.”

Procurorii locali au refuzat, până în prezent, să deschidă un caz împotriva mamei sau a fiului, iar poliția nu a oferit un motiv pentru acțiunile celor doi. Șeful poliției din Houston, Troy Finner, a refuzat să răspundă la întrebări privind sănătatea mintală a lui Farias sau a mamei sale și a declarat că poliția se află chiar la începutul” anchetei privind cele întâmplate.

Anunțul a fost făcut la o săptămână după ce poliția a declarat că l-a găsit pe Farias după ce a primit un apel despre o persoană întinsă pe jos în fața unei biserici din sud-estul orașului Houston. După ce a fost găsit, Farias a fost dus la spital înainte ca detectivii să-l interogheze miercuri pe el și pe Santana.

Citește și:

Exit mobile version