• Cauza probabilă a accidentului de pe A7, în județul Vrancea, este o fisură în țeava de gaz.
  • Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite că au fost respectate toate avizele pentru lucrările desfășurate pe șantierul Autostrăzii Moldovei.
  • Compania de gaz Transgaz dă vina pe firma de construcții, care executa lucrările la autostrada A7, și spune că firma de construcție „nu a respectat prevederile avizului de amplasament”. 

Cauza probabilă a accidentului de pe A7, în județul Vrancea, este o fisură în țeava de gaz, afirmă surse participante la anchetă.

„Fisură în țeavă. Asta este probabil cauza accidentului”, spun surse participante la anchetă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Patru persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, în explozia produsă pe şantierul Autostrăzii A7. Victimele lucrau la construcția Autostrăzii Moldovei.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite că au fost respectate toate avizele pentru lucrările desfășurate pe șantierul Autostrăzii Moldovei, unde în noaptea de miercuri spre joi a avut loc o explozie.

Cu toate acestea, compania de gaz Transgaz dă vina pe firma de construcții, care executa lucrările la autostrada A7, și spune că firma de construcție „nu a respectat prevederile avizului de amplasament”. 

Citește și: