• Poliția Capitalei a transmis mai multe rute alternative.
  • Restricțiile sunt impuse în mai multe zone din Nordul Capitalei.
  • Mai multe străzi din zona Arcului de Triumf vor fi închise pentru paradă.

Așteaptă-te să stai mai mult în trafic în această minivacanță! Traficul rutier va fi restricționat în nordul Bucureștiului azi, de Sfântul Andrei și mâine, de Ziua Națională. Pe 1 decembrie vor fi închise Șoseaua Kiselef, Bulevardul Prezan și alte străzi din zona Arcului de Triumf.

Sunt restricțiile pentru pregătirea paradei militare din 1 Decembrie, de Ziua Națională, care sunt în zona pieței Arcul de Triumf. Astfel, pentru organizarea și desfășurarea activităților sunt luate mai multe măsuri, astfel că va fi restricționat traficul în zona de nord a capitalei. Astăzi va fi restricționat traficul rutier pe benzile 1, 2 și 3, în Piața Arcul de Triumf, pe sensul din spre Piața Presei Libere către Piața Victoriei, de la Aleea Primo Nebiolo până la Arcul de Triumf şi pe Strada Alexandru Constantinescu de la Arcul de Triumf până la Bulevardul Mărăşti, pe ambele sensuri.

Aici va fi amplasată și apoi demontată tribuna oficială , mâine, de 1 decembrie. De asemenea, va fi restricționată breteaua de circulație care face legătura  între Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu şi Şoseaua Kiseleff și spațiul din spatele Arcului de Triumf, între Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu şi Bulevardul Mareşal Constantin Prezan.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

De asemenea, mâine, de 1 decembrie, va fi restricționat traficul rutier pe Șoseaua Kiseleff și pe străzile adiacente, între Piața Victoriei, Piața Arcul de Triumf și Piața Presei Libere.

Va fi restricționat traficul și pe strada Alexandru Constantinescu, între Bulevardul Mărăşti şi Piaţa Arcul de Triumf, dar și pe Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, între Bulevardul Mărăşti şi Piaţa Arcul de Triumf.

Brigada rutieră a luat mai multe măsuri, astfel încât să se poată circula cu restricții, pe străzile adiacente. De aceea, sfatul polițiștilor rutieri este acela de a se confirma șoferii marcajelor din trafic și sfaturilor polițiștilor rutieri care vor fi, de asemenea, in trafic, pentru dirijare.

Citește și