• Fostul președinte Donald Trump și Trump Organization trebuie să plătească amenzi în valoare de 354 de milioane de dolari.
  • Hotărârea este una dintre cele mai mari sancțiuni corporative din istoria New York-ului. Trump a promis că va face apel.
  • Hotărâre le interzice, de asemenea, să solicite împrumuturi de la instituții financiare din New York pentru o perioadă de trei ani.

Fostul președinte Donald Trump și Trump Organization trebuie să plătească amenzi în valoare de 354 de milioane de dolari, a decis vineri un judecător în cazul lor de fraudă civilă din New York. Mult așteptata hotărâre le interzice, de asemenea, să solicite împrumuturi de la instituții financiare din New York pentru o perioadă de trei ani și include o interdicție de trei ani ca Trump să fie ofițer sau director al oricărei corporații din New York, scrie CBS.

Judecătorul Arthur Engoron a pronunțat vineri hotărârea într-o decizie de 92 de pagini. Hotărârea este una dintre cele mai mari sancțiuni corporative din istoria New York-ului. Trump a promis că va face apel.

Hotărârea judecătorului le interzice, de asemenea, lui Allen Weisselberg, fostul director financiar al Trump Organization, și lui Jeffrey McConney, fost controlor corporativ, să servească în calitate de ofițer sau director al oricărei corporații din New York sau al altei entități juridice din acest stat timp de trei ani și le interzice permanent să servească în „funcția de control financiar” a oricărei corporații din New York.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Citește și