• Drama a început sâmbătă lângă Reims, în inima regiunii Champagne.
  • Ofițerii au reușit să localizeze vehiculele, care erau echipate cu dispozitive de urmărire.
  • Camioanele au fost urmărite pe A4 lângă Pontault-Combault, la aproximativ 20 km de centrul Parisului.

Hoții din Franța au furat două camioane cu șampanie înainte ca poliția să recupereze prada lichidă – în valoare de 600.000 de euro – într-o urmărire de mare viteză, scrie BBC.

Drama a început sâmbătă lângă Reims, în inima regiunii Champagne, unde camioanele au fost raportate furate. Ofițerii au reușit să localizeze vehiculele, care erau echipate cu dispozitive de urmărire, și au urmărit pe autostrada A4 între Reims și Paris.

Șampania a fost în cele din urmă recuperată, dar hoții au reușit să scape. Camioanele au fost furate de la o companie din Reims între vineri seara și sâmbătă dimineața, a spus presa franceză.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Potrivit ziarului Le Parisien, loturile constau din sticle de Moët & Chandon, una dintre cele mai renumite mărci de șampanie. Fiecare încărcătură a fost evaluată la 300.000 de euro. Camioanele au fost urmărite pe A4 lângă Pontault-Combault, la aproximativ 20 km de centrul Parisului, sâmbătă devreme.

În urmărire au fost implicate două mașini de poliție. Hoții au încercat să-i scuture, ocolind brusc. Când ofițerii au forțat unul dintre camioane să încetinească, șoferul a sărit înainte de a fi ridicat de o limuzină care urmărea convoiul. Mașina a plecat cu viteză.

Al doilea camion a luat următoarea ieșire și a fost găsit ulterior fără șofer. O anchetă este în derulare. Sticlele de șampanie au fost toate recuperate intacte și nevătămate, chiar dacă puțin scuturate.

Citește și