• Aflat încă în arest la domiciliu, Andrew Tate a acordat un interviu în exclusivitate în cadrul unui podcast.
  • Tate vrea ca urmăritorii săi să creadă că BBC și jurnaliștii săi sunt într-adevăr ,,obsedați” de el.
  • Andrew Tate a acceptat interviul foarte mediatizat fără ,,nicio condiție stabilită” , scrie BBC.

Regele masculinității toxice, Andrew Tate, a dus un război al declarațiilor împotriva reporterului BBC Lucy Williamson de când a stat de vorbă cu ea pentru un interviu la începutul acestei luni.

În interviul publicat de BBC, jurnalistul a abordat subiecte precum ancheta în curs de desfășurare în cazul tânărului de 36 de ani și al fratelui său Tristan, precum și influența nocivă a acestuia asupra tinerilor.

Dar, în mod clar, Tate nu a fost deloc impresionat de modul în care a fost perceput în urma discuției cu reporterul BBC, așa că și-a petrecut ultimele două săptămâni încercând s-o discrediteze pe jurnalista Williamson și publicația BBC.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Într-un tweet bizar postat marți dimineață, autointitulatul misogin a susținut că a fost ,,clar” din momentul în care s-au întâlnit prima dată că el era ,,obiectul obsesiei jurnalistei” , scrie Indy100.

El a continuat: ,,Fascinația îi era impregnată în vene, consumându-i simțurile, o dragoste neîmblânzită.

Tate a adăugat : ,,Iar astăzi, a așteptat peste 6 ore în frig în fața sediului DIICOT pentru a-mi arăta sprijinul.

,,Fanul meu numărul unu și cel mai dedicat. Lucy <3. „

,,DIICOT” sau Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din România, care analizează în prezent o serie de acuzații grave la adresa lui Tate, printre care viol, constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

El se află în prezent în arest la domiciliu în țară, după ce a petrecut trei luni în penitenciar la București, dar a fost eliberat temporar pentru a se prezenta la un interviu la procuratură.

Totuși, Tate vrea ca urmăritorii săi să creadă că BBC și jurnaliștii săi sunt într-adevăr ,,obsedați” de el.

Într-un interviu de cinci ore cu podcasterul Patrick Bet-David, dat publicității luni, Tate s-a plâns fără încetare de modul în care a fost tratat de BBC.

,,Singurul motiv pentru care am stat de vorbă cu BBC este pentru că m-au implorat” , a insistat el.

El a continuat să afirme că, imediat ce a stat de vorbă cu Williamson, aceasta (și șefii ei) ,,m-au agresat” . ,,Ei pornesc primii camerele de filmat și mă agresează, așteptându-se să mă bâlbâi și să mă fac de râs” , a declarat el pentru Bet-David.

Dar, a adăugat el, în modul său modest caracteristic: ,,Da, am distrus BBC-ul, dar bineînțeles că am făcut-o, pentru că sunt mai deștept decât ei toți. „

Tate a acceptat interviul foarte mediatizat fără ,,nicio condiție stabilită” , potrivit BBC, și i s-au pus întrebări despre acuzațiile penale formulate împotriva sa, despre reputația sa mai largă și despre comentariile profund ofensatoare pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

FOTO|VIDEO. O femeie soldat ia cu asalt tranșeele rusești de lângă Bahmut, în Ucraina. Cum a fost surprinsă de o cameră video

O femeie de 76 de ani, „moartă” în urma unui accident vascular, a fost găsită în viață la înmormântare

Analiză. Generalul Ben Hodges dezvăluie care va fi momentul culminant al contraofensivei Ucrainei împotriva Rusiei