• Animalele de companie pot selecta potențialii parteneri.
  • Animalele de companie vă pot întări legătura cu partenerul.
  • Animalele de companie pot atenua tensiunea relațională.

Fie că este vorba de căldura unei pisici care toarce sau de energia nemărginită a unui cățel jucăuș, patrupedele ne amintesc să apreciem prezentul și să ne împărtășim viața cu cei la care ținem. Un studiu recent dezvăluie rolul interesant pe care animalele de companie îl pot juca în relațiile romantice.

Cum ne poate îmbunătăți animalul viața amoroasă?

Animalele de companie pot fi o sursă excelentă de sprijin emoțional, însă studiile arată că animalele de companie pot juca, de asemenea, un rol semnificativ în alegerea partenerului, rezultatele relațiilor și difuzarea tensiunii între parteneri.

Animalele de companie pot selecta potențialii parteneri. Un studiu recent a arătat că femeile au raportat că au mai multe șanse să fie atrase de cineva dacă deține un animal de companie, iar bărbații din studiu își folosesc animalele de companie ca o modalitate de a atrage potențiali relații.  Așadar, părinților de companie, asigurați-vă că aveți acele fotografii cu voi și prietenul tău blănos vizibile pe rețelele de socializare și pe profilurile tale de întâlniri.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Animalele de companie vă pot întări legătura cu partenerul. Cercetătorii au descoperit că cei aflați în relații de coproprietate cu animale de companie au raportat niveluri ridicate de apropiere și sentimente familiale față de partenerul lor, precum și o calitate mai ridicată a relației. Împărtășirea bucuriei de a deține un animal de companie cu partenerul poate fi o modalitate excelentă de a vă lega și de a găsi fericirea împreună.

Animalele de companie pot atenua tensiunea relațională. Prezența unui animal de companie le poate permite cuplurilor să-și schimbe atenția de la aspectele negative ale vieții sau relațiilor lor și, la rândul lor, să se reconecteze unul cu celălalt prin iubirea împărtășită pentru micul lor însoțitor.

Citește și: