• Ben Affleck abordează deschis problemele sale anterioare cu alcoolul în noul documentar „The Greatest Love Story Never Told” al lui Jennifer Lopez de pe Amazon Prime.
  • În documentar, Affleck vorbește despre lupta sa cu dependența de alcool și recunoaște că nu există suficient alcool în lume pentru a umple golul pe care îl simțea.
  • Actorul, care a suferit de dependență de alcool de-a lungul anilor, a recunoscut anterior că problemele sale au atins punctul critic în timpul filmărilor pentru „Justice League” din 2017, când s-a simțit „nefericit” și „a început să bea prea mult”.

Ben Affleck a abordat problemele sale bine documentate din trecut cu alcoolul în noul documentar Amazon Prime al lui Jennifer Lopez, „The Greatest Love Story Never Told”, scrie The Mirror.

Documentarul foarte așteptat, care a venit la scurt timp după „This Is Me Now: A Love Story”, pe care ea l-a prezentat ca fiind o „odisee cinematografică”, îi prezintă pe Jennifer Lopez, 54 de ani, și Ben Affleck, 51 de ani, fiind sinceri în legătură cu evoluția relației lor.

Jennifer este văzută izbucnind în lacrimi în emisiune, în timp ce împărtășește cât de „emoționant” este faptul că Ben a scos la iveală adevărata ei persoană. Jen s-a simțit neglijată din punct de vedere emoțional când era copil.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Învățăm din ce în ce mai mult, nu trebuie să fie neapărat genul de traumă în care ești, știi tu, închis într-un subsol timp de un an pentru a lăsa răni pe tine”, a explicat Affleck.

Mai târziu, în documentar, el a vorbit despre problemele sale cu alcoolul din trecut.

„Lucrul pe care îl descoperi, așa cum se întâmplă cu… alcoolul, este că nu există suficient alcool în toate magazinele de băuturi alcoolice din lume pentru a umple acel lucru”.

„Și cred că în cazul lui Jennifer, nu cred că există suficienți adepți sau – sau filme sau discuri sau – sau oricare dintre aceste lucruri pentru a păstra acea parte din tine”.

Ben Affleck, despre dependența de alcool

Ben s-a destăinuit anterior despre luptele sale cu alcoolul într-un interviu cu The Hollywood Reporter în martie 2023.

Actorul, care s-a luptat cu dependența de alcool timp de zeci de ani, a împărtășit că, în timpul filmărilor pentru „Justice League” din 2017, problemele sale de dependență au fost deosebit de grave, deoarece era „nefericit” și a început să „bea prea mult”.

Starul „Gone Girl” a împărtășit: „Am început să beau prea mult. M-am întors la hotelul din Londra, era ori asta, ori să sar pe fereastră. Și m-am gândit: „Nu asta este viața pe care mi-o doresc. Copiii mei nu sunt aici. Sunt nefericit”.

Ben a urmat un tratament de dezintoxicare în mai multe rânduri de-a lungul anilor, în urma luptelor sale.

Citește și