• Britney Spears dezvăluie în memoriile sale o privire sinceră asupra relației cu Justin Timberlake, aducând la lumină aspecte intime și emoționale.
  • Controversele privind virginitatea cântăreței devin intense, mai ales după insinuările lui Justin și dezvăluirile surprinzătoare ale mamei sale, Lynne Spears.
  • Cartea sa de memorii, „The Woman In Me” stârnește interes, ocupând primul loc în topul cărților de pe Amazon.

În cartea sa de memorii „The Woman In Me”, care va apărea în curând, vedeta pop Britney Spears își revizuiește cu sinceritate relațiile din trecut, punând în discuție, în special, relatările predominante din jurul relației sale cu Justin Timberlake, scrie Daily Mail.

În perioada de vârf a celebrității lor, Britney a fost prezentată ca o fată din sud care își păstra virginitatea până la căsătorie.

Cu toate acestea, după despărțirea de Justin, au apărut sugestii că relația lor ar fi inclus și aspecte intime. Britney a răspuns anterior afirmând că Justin a fost „singura ei persoană” pentru W Magazine.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Cântăreața a avut prima experiență sexuală la 14 ani

Memoriile sale oferă acum o perspectivă diferită. În extrasele dezvăluite de Us Weekly, Britney mărturisește că, la 14 ani, a avut o experiență intimă cu un prieten apropiat al fratelui său, Bryan Spears.

Viața personală a cântăreței a fost mereu supusă atenției publice, iar speculațiile și controversele privind virginitatea ei au atins cote maxime după despărțirea de Justin în 2002, când acesta a insinuat infidelitatea ei și a afectat imaginea sa publică.

Într-un interviu cu Barbara Walters, Justin a fost întrebat despre declarația lui Britney privind așteptarea căsătoriei, iar răspunsul său sarcastic a adus mai multe semne de întrebare decât claritate.

Britney își exprimase poziția într-un interviu cu W, afirmând că aspectele intime au început „la doi ani de relație” cu Justin, adăugând că a crezut că el era „alesul”, dar s-a simțit trădată.

Cu toate acestea, în 2008, situația a luat o întorsătură neașteptată când mama lui Britney, Lynne Spears, a menționat într-o carte de memorii că fiica ei a avut relații intime la 14 ani cu un tânăr de 18 ani. Lynne ar fi încurajat această relație pentru a spori popularitatea școlară a lui Britney.

Despre relația cu Justin Timberlake

Memoriile lui Britney dezvăluie escapadele lui Justin după despărțire, indicând multiple întâlniri cu alte femei imediat după separare. Britney, exprimându-și durerea, recunoaște că „era îndrăgostită de el”.

După despărțire, amândoi au avut relații noi; Britney cu actorul Colin Farrell și Justin cu actrița Cameron Diaz. Britney vorbește deschis despre durerea inimii, menționând alinarea temporară în aventura cu Farrell, care a fost urmată de o creștere a sentimentului de izolare.

Partea emoționantă a memoriilor se concentrează asupra sarcinii neplanificate cu Justin în 2000 și a deciziei ulterioare de a o întrerupe.

Cântăreața dezvăluie în memoriile sale că, deși visase la o familie cu Justin, acesta nu era pregătit pentru paternitate, aducând-o într-o agonie în privința alegerii pe care simțea că trebuie să o facă.

„The Woman In Me” se pregătește de lansare

Cu toate obstacolele legale și presiunile avocaților lui Justin și Colin pentru eliminarea conținutului, cartea de memorii, intitulată „The Woman In Me”, se pregătește pentru lansare după ce a creat deja valuri, ajungând pe primul loc în topul celor mai bine vândute cărți de pe Amazon.

Totuși, cartea nu va oferi detalii despre recenta despărțire a cântăreței de Sam Asghari.

Citește și