• Creatorii de conținut te pot ajuta în decizia de cumpărare și au o responsabilitate în acest sens.
  • ,,Cel mai important în momentul în care promovezi un anumit produs este să-l folosești înainte”, a spus Carmen Negoiță, creator de conținut.
  • Carmen crede că ,,originalitatea și lucrurile pe care le descoperim” ne ajută să ne remarcăm în mediul online și să evoluăm în industria influencerilor.

Creatorii de conținut nu sunt doar surse de divertisment. Sunt influenceri, de recomandările cărora se ține cont atunci când se alege un anumit brand în defavoarea altuia. Îți influențează practic decizia de cumpărare și au o responsabilitate în acest sens.

Carmen Negoiță: Este benefic să vorbești din perspectiva ta

Cu toate acestea, sunt anumiți factori ce sunt luați în considerare de către fiecare creator de conținut. Carmen Negoiță, călător prin lume de profesie, a prezentat la Aleph News cum gestionează ea responsabilitatea de a fi un model pentru urmăritorii ei din mediul online.

View this post on Instagram

A post shared by Carmen Negoita (@carmennegoita)

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

,,Cel mai important în momentul în care promovezi un anumit produs este să-l folosești înainte. Dacă poți să vorbești din perspectiva ta, interacțiunea ta cu acel produs, cred că acest lucru este benefic atât pentru brand, cât și pentru cei care te urmăresc. În momentul în care totul devine o reclamă, pur și simplu, nu mai este relevant pentru publicul tău.”

Trebuie ținut cont de stilul fiecăruia

,,Trebuie să ținem cont că suntem diferiți, de exemplu eu recomand produse pentru tenul uscat care mie îmi fac bine, dar acest lucru nu le va face bine celor care au tenul gras. Vorbim de lucruri total diferite și asta trebuie să țină cont și de cei care ne urmăresc, să ia de la noi anumite lucruri și să interacționeze la modul real pentru că, de exemplu, la vârsta mea mi se potrivește ceva, pentru cei care au 15 ani li se potrivește altceva. Trebuie ținut cont de stilul fiecăruia.”, a adăugat Carmen Negoiță.

,,În ceea ce privește evoluția viitoare a industriei influencerilor, aceasta a vorbit despre impactul pe care platforma de Tik Tok o are la acest moment și care va avea influență și în viitor. ,,Am postat o serie în perioada în care am plecat în Creta pentru o săptămână și am făcut o serie pentru a arăta ce poți face într-o zi. Chiar dacă nu am mulți urmăritori, a avut un real succes. Oamenii au fost foarte încântați de recomandări, unde să mănânci, la ce plaje să mergi și toate au conținut foto cu locurile în care eu am umblat de dimineața până seara. Cred că sunt importante originalitatea și lucrurile pe care le descoperim.”

Citeșe și

O pisică a încurcat traficul Gării din Lyon pentru câteva ore. Ce a făcut compania feroviară pentru a o recupera

Domeniul Picasso. Cine preia controlul celei mai mari moșteniri artistice din lume

Marius Voineag, procurorul – șef DNA, despre anul electoral 2024: „Nu vreau ca DNA să se poziționeze într-un fel sau altul. Dacă eșuez în chestiunea aceasta, mai bine îmi ridic ancora și plec”