• Deserturile fac parte dintr-o dietă generală echilibrată și sănătoasă.
  • Anastasia Șmocot-Stănescu: Exista moduri de a găti prăjiturile preferate fără să adăugăm zahăr.
  • Anastasia Șmocot-Stănescu, Lifestyle Coach și medic endocrinolog, spune că atâta timp cât consumi ocazional desertul care îți place nu ar trebui să-ți afecteze sănătatea.

Tu ai putea asocia consumul de prăjituri cu un stil de viață sănătos? Atunci când începi o dietă te gândești de două ori dacă poți să renunți la alimentele tale preferate sau la micile plăceri precum prăjiturile. Cu toate acestea, deserturile fac parte dintr-o dietă generală echilibrată și sănătoasă, iar consumul lor moderat nu înseamnă că ai dat greș.

Anastasia Șmocot-Stănescu, Lifestyle Coach și medic endocrinolog, spune că atâta timp cât consumi ocazional desertul care îți place nu ar trebui să-ți afecteze sănătatea.

„Nu o să vă zică niciun doctor să nu mâncați niciodată sau din contra, să mâncați în fiecare zi. Totul ține de echilibrul, dacă stilul de viată e sănătos și sărac in zaharuri rapide, corpul ne cere din ce în ce mai puțin. Noi nu avem nevoie de zahar, ci de carbohidrați”, explică Anastasia Șmocot-Stănescu.

Recomandări

CANDIDATURA LUI PIEDONE, CONTESTATĂ
PARTIDELE PRO-RUSE CONTRA MAIA
HALEP NU MERGE LA MADRID
RUUD ÎȘI IA REVANȘA CU TSITSIPAS
MELANIA, EȘTI CU TRUMP?
BECKHAM ÎL DĂ ÎN JUDECATĂ PE WAHLBERGHL

Anastasia Șmocot-Stănescu: „Exista moduri de a găti prăjiturile preferate fără să adăugăm zahăr. Este nevoie de educare în sensul ăsta.”

Citește și