• Deserturile fac parte dintr-o dietă generală echilibrată și sănătoasă.
  • Anastasia Șmocot-Stănescu: Exista moduri de a găti prăjiturile preferate fără să adăugăm zahăr.
  • Anastasia Șmocot-Stănescu, Lifestyle Coach și medic endocrinolog, spune că atâta timp cât consumi ocazional desertul care îți place nu ar trebui să-ți afecteze sănătatea.

Tu ai putea asocia consumul de prăjituri cu un stil de viață sănătos? Atunci când începi o dietă te gândești de două ori dacă poți să renunți la alimentele tale preferate sau la micile plăceri precum prăjiturile. Cu toate acestea, deserturile fac parte dintr-o dietă generală echilibrată și sănătoasă, iar consumul lor moderat nu înseamnă că ai dat greș.

Anastasia Șmocot-Stănescu, Lifestyle Coach și medic endocrinolog, spune că atâta timp cât consumi ocazional desertul care îți place nu ar trebui să-ți afecteze sănătatea.

„Nu o să vă zică niciun doctor să nu mâncați niciodată sau din contra, să mâncați în fiecare zi. Totul ține de echilibrul, dacă stilul de viată e sănătos și sărac in zaharuri rapide, corpul ne cere din ce în ce mai puțin. Noi nu avem nevoie de zahar, ci de carbohidrați”, explică Anastasia Șmocot-Stănescu.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Anastasia Șmocot-Stănescu: „Exista moduri de a găti prăjiturile preferate fără să adăugăm zahăr. Este nevoie de educare în sensul ăsta.”

Citește și