• Americanul mediu plănuiește să cheltuiască 1.600 $ de Sărbători.
  • Pentru Bill Gates cadoul perfect de Crăciun sunt cărțile.
  • Elon Musk a uitat într-un an să-i cumpere cadou celei de-a doua soții.

Chiar și cei care au totul se bucură de cadouri, iar aici facem referire la miliardari. E drept că, în veme ce americanul de rând plănuiește cadouri de 1.600 de dolari, un cadou potrivit pentru cineva care-și permite orice ar putea fi o geantă Birkin Himalaya cu diamante, de 750.000 de dolari. Geanta vine cu propriul agent de pază, care asigură transportul până sub brad. Chanel, Rolex sau Hermes sunt cele mai căutate branduri pentru un Crăciun de miliardar.

Alte idei de cadouri?

O vie în Toscana, cu tot cu un conac în care a stat Napoleon, pentru 5 milioane de dolari. Un cal de curse, lecții de platane cu cei mai buni DJ-i din lume sau cursuri de gătit cu un bucătar cu stele Michelin. Unii miliardari sunt însă mai cumpătați. Warren Buffett obișnuia să dea câte 10.000 de dolari fiecărui membru al familiei, până a constatat că aceștia spărgeau banii pe prostii. Așa că, acum le dă dulciuri și acțiuni.

Nici Bill Gates nu aruncă cu banii. Cadourile lui sunt cărțile. Mark Cuban trimite celor dragi prăjiturele cu conținut mic de calorii. Se pare că miliardarii mai fac și gafe pentru că Elon Musk a reușit într-un an să uite să-i cumpere cadou celei de-a doua soții, Talulah Riley.

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA

Citește și