• Gheorghe lucrează în domeniul IT şi a apelat la un nutriţionist şi antrenor personal ca să-şi schimbe stilul de viaţă
  • În pandemie s-a îngrăşat 5 kg, iar după 2 luni de dietă şi mişcare a slăbit 6 kg.
  • Gheorghe plăteşte 70 de lei pe săptămână pentru programul de nutriţie şi 650 de lei pe 12 şedinţe, cu antrenor personal

Gheorghe are 22 de ani, este din Iaşi şi lucrează în domeniul IT, de acasă. Pe timp de pandemie, din luna martie, până în iunie, s-a îngrăşat 5 kilograme. A încercat să ţină diete şi să facă mişcare cu ajutorul aplicaţiilor de pe internet, dar fără succes. În cele din urmă a apelat la ajutorul unui nutriţionist şi antrenor personal. Medicul l-a pus să-şi facă analizele, iar după 2 luni de dietă şi mişcare a slabit 6 kilograme. Pentru programul de nutriţie Gheorghe plăteşte 70 de lei, pe săptămână. Iar pentru 12 şedinţe la sală, cu antrenor personal, scoate din buzunar 650 de lei.

„Mă trezeam la 8, iar apoi rapid micul dejun, foarte nesănătos. La 9.30 aveam şedinţă cu cei de la firmă, iar apoi pana la 18 stăteam în faţa calculatorului.Îmi place la nutriţie că nu m-au obligat să scot toate alimentele care îmi plac“, povestește Gheorghe Halupu.

Medicul nutriţionist povesteşte că majoritatea clienţilor sunt din domeniul IT, fiind şi cei mai sedentari. Uite ce spune Anca Buruciuc, nutriţionist: „Când o persoană intră într-un proces de echilibrare ponderală, intrăm pe o evaluare a obiceiurilor alimentare, a stării de sănătate şi de aici realizăm un program de alimentaţie echilibrată“.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Iată sfaturile lui Mihai Adrian, antrenor personal: „Urmărim să ne încălzim foarte bine când mergem la sală, ascultăm indicaţiile persoanelor din sală, să facem exerciţiile corect. Este importantă corectitudinea exerciţiilor, nu numărul mare de repetări“.