• Chinezii sărbătoresc intrarea în Noul An, anul Dragonului de Lemn.
  • Dragonul este singurul element mitic din horoscopul chinezesc.
  • Chinezii iau deciziile de viață în legătură cu horoscopul.

Cea mai mare migrație din lume este în plină desfășurare. Nouă miliarde de călătorii au loc în China, cu ocazia Noului An, un record. Tradiția este ca sărbătorile să fie făcute în familie, de aceea gările și aeroporturile sunt arhipline. Trec în anul dragonului de lemn, potrivit horoscopului, foarte important în cultura chineazească.

Dragonul este singurul personaj mitic din horoscop, înzestrat cu puteri speciale, de aceea este aștepată și o creștere a natalității, chinezii vor dori să aibă copii născuți sub acest semn. Dacă vorbim despre copiii chinezi, trebuie să știi că o parte din ei învață horoscopul la școală.

Tot horoscopul chinezesc spune că intrăm în ciclu de 20 de ani, sub semnul celei de-a noua stea, care reprezintă energia feminină. De aceea este așteptată ascensiunea femeilor în funcțiile de conducere, precum și dezvoltarea spiritualității, a designului și a tehnologiei.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Și nu doar oamenii de rând țin cont de horoscop, ci și companiile din China. Iar pentru că este dragon de lemn, industriile care au legătură cu acesta, inclusiv cultura sau media vor avea mai mult succes decât cele care țin de pământ, cum ar fi construcțiile sau mineritul, spun astrele. Așa că parte din planurile de dezvoltare și strategiile de marketing țin cont de asta.

Odată cu migrația chinezilor pe toate continentele, horoscopul chinezesc a fost popularizat și cunoscut de întreaga planetă.

Citește și