• Dacă vrei să-ți îmbunătățești ținutele, ai multe de învățat din stilul lui Parker și al personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City” .
  • Când vine vorba de roz, mai mult înseamnă mai mult. Poartă această culoare din cap până în picioare à la Bradshaw sau domolește-o cu accesorii neutre.
  • În caz că ai dubii, rămâi pe linia clasică. O pereche excelentă de blugi albaștri asortați cu o pereche clasică de pantofi Mary Janes nu te va dezamăgi niciodată.

Fie că apare pe marele ecran într-un tutu excentric, fie că se plimbă pe străzile New York-ului într-o pereche de saboți, stilul lui Sarah Jessica Parker a fost întotdeauna o sursă constantă de inspirație.

De-a lungul anilor, ea ne-a învățat atât de multe lecții vestimentare, mai ales în ceea ce privește accesoriile. Rareori o vezi pe Parker ieșind cu o geantă sau cu pantofi plictisitori – chiar și saboții ei sunt suficient de cool pentru a face ca o pereche obișnuită de pantaloni de trening să pară interesantă.

De asemenea, Parker este regina în a face ca ceva atât de simplu precum o pereche de blugi să pară interesant, datorită abilităților sale de accesorizare și colecției impecabile de pantofi, scrie Vogue.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Dacă vrei să-ți îmbunătățești ținutele, ai multe de învățat din stilul lui Parker și al personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City” .

Fusta maxi

De la tutu-uri la fuste de bumbac, Bradshaw și Parker adoră fustele. Lasă-te în voia eleganței siluetei clasice cu o fustă maxi albă atemporală sau o fustă florală romantică.

Scoate-ți stilul interior în exterior

Pentru momentele casual, adaugă o notă confortabilă ținutei tale cu o pereche de saboți confortabili. Mergeți pe calea maximalistă cu o pereche cu logo sau rămâi la un design discret.

Think Pink

Când vine vorba de roz, mai mult este mai mult. Poartă această culoare din cap până în picioare à la Bradshaw sau temperează-o cu accesorii neutre.

Întoarce-te la elemente basics

În caz că ai dubii, rămâi pe linia clasică. O pereche excelentă de blugi albaștri asortați cu o pereche clasică de pantofi Mary Janes nu te va dezamăgi niciodată.

Nu te teme să porți pantofi cu toc colorați

Nu te teme de un toc colorat. Folosește-te de o explozie de culoare pentru a adăuga entuziasm la orice ținută.

HBO Max aduce sezonul doi And Just Like That, continuarea Sex and The City

Sarah Jessica Parker revine la HBO pentru un nou sezon din ,,And Just Like That” , continuarea serialului de succes ,,Sex and The City” , care împlinește anul acesta 25 de ani de existență.

Noul sezon al serialului, sezonul doi, are premiera pe 22 iunie la HBO Max.

Noul sezon are 11 episoade, iar primele două vor fi disponibile pe HBO Max joia aceasta. Începând de săptămâna viitoare, fanii universului ,,Sex and the City” vor putea urmări în fiecare joi câte un episod din And That’s How It Goes.

Serialul a fost dezvoltat de Michael Patrick King, care este și producător executiv, alături de John Melfi, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon.

Printre scenariști se numără Michael Patrick King, Samantha Irby, Susan Fales-Hill, Lucas Froehlich, Rachel Palmer, Julie Rottenberg și Elisa Zuritsky.

Regizori sunt Michael Patrick King, Cynthia Nixon, Ry Russo-Young și Julie Rottenberg. Serialul HBO Sex and the City a fost creat de Darren Star și se bazează pe cartea cu același titlu scrisă de Candace Bushnell.

Citește și

La ce riscuri asupra sănătății sunt expuși membrii echipajului de pe Titan: „Dacă sunt inconștienți, nu vor putea face multe pentru a se ajuta singuri”

Toți cei cinci membri ai echipajului de la bordul submersibilului Titan au murit, anunță OceanGate

„A fost o implozie catastrofală”: Noi dezvăluiri făcute de Garda de Coastă a SUA, după ce a găsit resturi în zona de căutare a submersibilului Titan