• De Crăciun, calendarele Advent și parfumurile sunt cele mai populare cadouri.
  • Parfumul pe care îl folosim pune în evidență personalitatea fiecăruia.
  • Specialiștii definesc parfumul ca fiind cartea de vizită nevăzută a fiecărui om.

În această perioadă din an, calendarele Advent cu parfumuri și articole sofisticate de beauty s-au transformat în cele mai populare cadouri.

Trucuri pentru alegerea parfumului

,,Într-adevăr, secretul constă într-o serie de trucuri pe care le putem aplica atunci când suntem în magazinele de specialitate. În primul rând ar trebui să evităm utilizarea unor creme care au un miros puternic. Recomand să folosim o cremă simplă, din farmacie, pentru hidratare, deoarece o piele hidratată înseamnă și o proiecție a parfumului mult mai îndelungată. În acest fel moleculele, în contact cu pielea au o persistență mai amplă, acel siaj pe care îl căutăm cu toții”, a explicat Izabela Juncu, consultant parfumerie si Președinta Asociației de Parfumerie și Aromaterapie din România.

Cum testăm corect un parfum?

,,Există mai multe trucuri pentru aplicarea parfumului. Chiar dacă suntem tentați să îl aplicăm pe încheietură, nu recomand acest lucru. În magazin, pentru că atingem foarte multe suprafețe cu mâinile, aș oferi un alt sfat. Parfumul ar trebui aplicat mai sus, pe interiorul antebrațului, tocmai pentru a avea o proiecte mult mai reală pe piele. Nu uitați că parfumul este cea mai puternică memorie pe care o putem avea despre cineva, o amintire olfactivă care ne readuce într-o periodă anume sau ne amintește de cineva drag”, a spus Izabela Juncu, la Aleph News.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Citește și