• Studiile ne arată din ce în ce mai mult că mișcarea este unul din factorii principali pentru a opri procesul de îmbătrânire.
  • Horațiu Dumitrescu susține că oamenii care vor un stil de viață sănătos trebuie să își impună o disciplină alimentară.
  • Hidratarea este, de asemenea, un punct cheie în stilul de viață sănătos.

Știi deja că sportul îți aduce multe beneficii și te ajută să fii sănătos. Bătrâneţea vine fără milă şi te întrebi mereu cum poți să rămâi tânăr cât mai mult timp.

„Consider că acesta este obiectivul tuturor, de a rămâne tineri, iar procesul de îmbătrânire, oricât am încerca noi tot felul de metode mai moderne sau mai puțin moderne nu-l putem încetini. Studiile ne arată din ce în ce mai mult că mișcarea este unul din factorii principali pentru a opri procesul de îmbătrânire. Ce ar însemna acest lucru? Sunt foarte multe aspecte pe care orice persoană trebuie să le ia în considerare. A adopta un stil de viață, aici e vorba de la mișcare până la o dietă corectă”, a explicat Horațiu Dumitrescu, antrenor de fitness, la Aleph News.

Horațiu Dumitrescu susține că oamenii care vor un stil de viață sănătos trebuie să își impună o disciplină alimentară. Hidratarea este, de asemenea, un punct cheie în stilul de viață sănătos, având în vedere valurile de căldură din această vară.

Recomandări

BIDEN: MĂ RETRAG PENTRU DEMOCRAȚIE
KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA
DUJARDIN PRIMEȘTE INTERDICȚIE LA JO
SE STRÂNG VÂNĂTORII... CA LA URS
TIMOTHEE, ÎN ROLUL LUI BOB DYLAN

„Din punctul meu de vedere este foarte clar că după o noapte nedormită, dacă o persoană merge și face mișcare cumpătat, că nu e ok să ne jucăm cu pulsul, trebuie să țină cont de un factor destul de important. Nivelul de fitness este factorul condiționativ în momentul în care începem să facem mișcare. Nu pot să alerg un semimaraton în condițiile în care eu am lipsă de antrenament sau nu știu ce înseamnă abordarea acestui tip de mișcare”, a spus Horațiu Dumitrescu, antrenor de fitness, la Aleph News.

Citește și: