• Pentru mulți bărbați, aspirația la conceptul „sexy” este una nepotrivită, scrie The Wall Street Journal.
  • Publicația îți prezintă cel mai recent ghid în materie de modă masculină.
  • Căutarea unor pantaloni bine ajustați și alcătuirea unor ținute cu texturi seducătoare precum cașmir, piele de căprioară sau chiar bumbac, îți pot garanta succesul .

Te poți îmbrăca „sexy” fără să fii ,,cringe”? The Wall Street Journal îți prezintă cel mai recent ghid în materie de modă masculină. Îmbrăcămintea bărbaților atrăgători și rafinați ar trebui să fie una cool, scrie publicația.

Vor bărbații să arate „sexy”? „Cred că da”, a declarat Fredric Cibelli, director la o mare firmă de consultanță din New York. „Eu vreau”, spune acesta. Polo-urile îți „sufocă bicepșii”? Nu este sexy, spun designerii.

Pentru mulți bărbați, aspirația la conceptul „sexy” este una nepotrivită. Având în vedere tendințele actuale, este surprinzător de ușor să alcătuiești ținute „sexy”. Eforturile pe care trebuie să le faci necesită o minimă implicare. Căutarea unor pantaloni bine ajustați și alcătuirea unor ținute cu texturi seducătoare precum cașmir, piele de căprioară sau chiar bumbac, îți pot garanta succesul .

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Cea mai actuală variantă a unui stil ,,sexy” se bazează pe eleganță. Poate ai observat ținutele de vară care populează magazinele de îmbrăcăminte pentru bărbați. Mulțumită tuturor acestor cămăși și pantaloni vaporoși, Dan Snyder, fondatorul brandului Corridor din New York, crede că îmbrăcămintea masculină se bucură de cea mai sexy eră de după anii ’90, când Giorgio Armani vindea costume drapate, ca în „American Gigolo”.

Oricare ar fi estetica pe care o urmărești, să știi că puține lucruri sunt mai atrăgătoare decât o ținută care respectă codul vestimentar. Respectarea dress code-ului este o regulă de bază pentru Blaine Anderson, antrenor de întâlniri din Austin, Texas.

Mocasini negri la cină? O greșeală de stil comună pe care o fac bărbații la întâlniri, a spus stilistul personal Peter Nguyen. Mocasinii groși au atitudine, dar asigură-te că sunt negri, a spus stilistul Michael Fisher. „Pantofii din piele maro seara mi se par întotdeauna urâți. Sunt prea casual”.

Iată trei ținute de luat în considerare, cu niveluri ascendente de senzualitate.

Citește și