• Palatul Kensington a publicat o nouă fotografie cu Prințul de Wales alături de cei trei copii ai săi pentru a marca Ziua Tatălui.
  • Prințul de Wales s-a asortat cu cei trei copii ai săi în albastru într-un nou portret realizat de Millie Pilkington.
  • Imaginea aduce un omagiu subtil regretatei regine Elisabeta a II-a.

Palatul Kensington a publicat o nouă fotografie cu Prințul de Wales alături de cei trei copii ai săi pentru a marca Ziua Tatălui, scrie Sky News

Fotografia realizată de Millie Pilkington îl surprinde pe Prințul William împreună cu Prințul George (9 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani) pe domeniul Windsor, la începutul acestui an.

George și Charlotte se află de o parte și de alta a lui William, în timp ce Louis stă cu brațele în jurul gâtului tatălui său.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Tablou de familie la Windsor

Un tribut subtil adus regretatei regine Elisabeta a II-a

Imaginea aduce un omagiu subtil regretatei regine Elisabeta a II-a. Familia este așezată pe o bancă de lemn care a comemorat cea de-a 90-a aniversare a Majestății Sale, pe 21 aprilie 2016.

O imagine similară a familiei a fost publicată anul trecut, de Ziua Tatălui, când Prințul și Prințesa de Wales erau încă Ducele și Ducesa de Cambridge. În acea fotografie, soții de Cambridge se aflau în Iordania, într-o vacanță de familie.

În 2020, Palatul Kensington a publicat o fotografie cu prințul William pe iarbă, în timp ce copiii săi erau cățărați pe spatele lui.

Familia de Wales a avut o zi plină pe 17 iunie cu parada Trooping of the Colour – prima din timpul domniei regelui Charles al III-lea. Toți cei trei copii s-au alăturat procesiunii de trăsuri și apariției la balcon într-o zi încărcată pentru familia regală.

Citește și

O familie a găsit 800.000 de monede în subsolul casei. Cuplul spera să descopere o monedă care valorează un milion de dolari

Cum a furat iar spectacolul prințul Louis la prima paradă oficială Trooping the Colour a regelui Charles al III-lea de când a devenit monarh

De ce și-a încheiat Joe Biden discursul pe tema controlului armelor cu „God save the Queen, man”?