• Un copil din America și-a prezentat lista de cadouri în PowerPoint.
  • Copilul și-a împărțit prezentarea pe categorii de cadouri.
  • Copiii își fac tot mai des lista de cadouri în PowerPoint sau Canva.

Cum te asiguri că vine Moș Crăciun cu cadoul potrivit? Uită de scrisori, prezentările PowerPoint sunt drumul sigur către ce îți dorești. După ce s-a supărat că nu primește ce vrea, un copil din America le-a făcut părinților o prezentare PowerPoint cu poze și descrieri ale cadourilor potrivite pentru el. Copilul de 11 ani și-a împărțit prezentarea în mai multe categorii – încălțăminte, haine sau jocuri pentru consolă, scrie WSJ.

„Avem copii care își urmează visurile și îi încurajăm să facă asta. Pentru că joacă fotbal, un copil a spus că vrea crampoane. Pot fi și second-hand și sănătate pentru mama SOS. Mie mi s-a părut extrem de emoționant. Faptul că sunt alături de noi peste 15.000 de donatori, faptul că avem companii care ne susțin și nu o fac doar la final de an, ci pe tot parcursul anului pentru că au înțeles că acești copii mănâncă în fiecare zi, nu doar de sărbători. Oamenii înțeleg asta și mă bucură noua generație care vine, care este dornică și deschisă să ajute”, a spus Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România, la Aleph News.

Nu e nici primul, nici ultimul care face asta. Lista pentru Moș Crăciun trece la varianta digitală după ce copiii au învățat la școală cum să folosească programe precum Google Slides, PowerPoint sau Canvas.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Acum că avem listă de cadouri, ne trebuie și o listă de … bune maniere la masa de Crăciun.

Cât de mulți oameni greșesc la masa de Crăciun
1. Porți hanorace extravagante 26%
2. Oferi cadouri pe care le-ai primit în trecut 23%
3. Îți desfaci cureaua după masă 20%
4. Nu trimiți carduri cadou de cumpărături 19%
5. Bei prea mult 15%
6. Pleci de la masă ca să fumezi 10%

Britanicii au ajuns la concluzia că îi supară cel mai tare puloverele de Crăciun prea extravagante, cadourile care ajung să fie reoferite și oamenii care își deschid cureaua de la pantaloni după ce au mâncat. Nici cei care nu oferă carduri cadou de cumpărături, beau prea mult sau pleacă de la masă ca să fumeze nu sunt văzuți bine, arată un sondaj făcut de britanici.

Citește și