• Atenția trebuie să fie îndreptată spre detalii, cum ar fi manichiura și coafura.
  • Keep it simple” este deviza ținutelor de Valentine’s Day.
  • George Enache: „Totul trebuie să fie la superlativ, pentru că elogiem iubirea.”

A venit momentul din an în care cuplurile plănuiesc o seară perfectă împreună de Ziua Îndrăgostiților. Mulți consideră că outfit-ul ales este cel puțin la fel de important ca planul făcut. Sunt multe detalii de care oamenii ar trebui să țină cont, așa cum spune stilistul George Enache

„O să încep cu niște lucruri generale, care se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. O să începem cu niște detalii, respectiv manichiura. Atât la bărbați, cât și la femei trebuie să fie impecabilă. Apoi putem vorbi și despre păr, care, de asemenea, trebuie să fie coafat, trebuie să fie aranjat. Deci mare atenție la detalii,” spune George.

„În privința ținutelor, trebuie să ținem cont de un singur sfat stilistic. Keep it simple sau less is more. Cumva dau senzația că lucrurile poate că sunt simple, dar, în realitate, să construiești ținute simple e destul de complicat,” adaugă acesta.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Mai mult decât atât, totul trebuie să fie la superlativ, pentru că elogiem iubirea și asta presupune să înțelegem faptul că măcar în această seară de Valentine’s Day trebuie să mizăm foarte mult pe eleganță. De ce? Pentru că, în general, cuplurile aleg să-și petreacă o seară romantică la un restaurant, poate unul cu ștaif. Și atunci evident că trebuie să abandonăm zona asta de confort, cu blugi, cu hanorace, cu adidași și trebuie să adoptăm ținute elegante,” mai spune George.

Citește și: